Boden tomorrow

Imorn så far då hela nian till boden på militär lägerskola typ.. Jag tror att det kommer bli ganska kul faktiskt :)!
Som vanligt så kommer jag hem sent och packar. Men nu har jag då packat klart för ett tag sen! :P Nu ska jag läsa några bloggar och sen dra mig till kojjs! Ha det bra.. Jag kommer inte att blogga för äns på Torsdag då vi kommer hem!

NOOOOOOOOOOOOO?!?!

Nyss då jag startade datorn så pep det jättekonstigt? Sen stängdes den av. Andra grången pep det åxå och tredje gången fick jag igång den! Huvva så rädd jag blev. Jag vill ju inte förlora mina bilder precis. Jag tror att jag måste lämna in den för ljudet blir konstigt ibland, det blir så på Josefs dator ibland åxå! (Vi har likadana datorer) Jag får väl hoppas att datorn vill starta nästa gång jag ska starta den.. :/

Idag så har vi idrott först av allt och som sagt, jag tog en liten sovmorgon idag eftersom att det inte är någon ide att duscha på morgonen. Men nu ska jag klä på mig och borsta tänderna! Ha det bra :)

Tihi


Hihi, bara för att jag har tråkigt, lyssnar på musik, äter choklad och har ont i ryggen så lägger jag upp en VÄLDIGT vacker bild på en nyckelpiga som jag tog i våras. Dock inte med systemkameran men...  ;)

Home

Nu har jag tagit mig hem! Och kallt var det som vanligt. Nu håller jag på att beställa hem typ 130 bilder från fuji. Tinkerbella har ju tipsat om att man får 100 bilder gratis så jag menar varför inte? :)

Grattis Jocko


Ja, nu tycker jag att alla ska säga grattis till min vän jocke:

För han fyller nämligen 15 bast idag  :)
--------------------------
Nu ni folket så har jag packat, för vi ska dra oss till jockes stuga i galtisjaur. Vi blir typ 8 pers om jag räknar rätt? Men där ska vi typ laga middag, basta, sova, äta snask och mysa vid elden :) Kommer nog bli mysigt eftersom det har blivit så mörkt, men inte kul då man måste gå på dass. Jätte spooky kan jag lova! Men nu får ni ha det bra så hörs vi imorn!

Kyligt.


Hehehe, nu sitter jag och fryser framför datorn. :P Så hiiiiiimla kallt nuförtiden. :( Nu ska jag typ göra tyskan...

Tråkigt x100

Nu sitter jag och har extreeemt tråkigt. Idag hände det väl inte så mkt, haha men jag och Sara ska sy varsin mysdress (wannabe onepiece) i något mysigt tyg typ :D kul lr?

godmorgon ;)

Hello alla sömntutor! För en gångs skullö så hinner jag att sitta en sväng på datorn. Men ni får ha det så bra för nu ska jag packa och dricka vatten. :)

Sonic Syndicate - Turn it up



Visst nog var väl låten lite skön i refrängen, men enformig, konstig och inte Sonic Syndicates stil alls! Men man får ju hoppas att dom fortsätter att göra musik med deras vanliga stil. Annars blir jag gode besviken.. Men ha det bra!

Höstvarning



Nu märks det verkligen att hösten har tagit fart. Vissa av träden har blivit gula, det växer svamp över allt typ, mörkt och riktigt kallt om kvällarna! Ibland får man bara lust att sätta sig på ett plan till ett varmare ställe och stanna där tills kylan är borta. Men, bor man i Arjeplog så är det bäst man vänjer sig. För det är massa månader kvar av kylan! Ha det bra i höstkylan!

Första dagen


(bild från när jag, rebecka å änn fotade :))

Nu har man då klarat av den första skoldagen, såå nu har jag bara 177 kvar :O Dagen började med att jag mötte mina kompisar bredvid silvermuseét och sen så gick vi till skolan.. Väl inne i skolan så möttes vi av en massa sjuor som typ satt ihopkurade och såg blyga ut. haha. Men man minns ju sj lite hur det var.
Lektionerna innan lunch var inte så jobbiga. Vi typ pratade, gjorde nån quis och åt bullar, haha. Sen efter lunch så hade vi matte en stund och sefan så hade vi hemkunskap. Jag, Tobbe och Rickard hamnade i samma grupp och vi gjorde en helt awesome rabarberpaj med hemlagad vaniljsås! :P Nu får jag då hoppas att jag sover lite längre än vad jag gjorde inatt. Jag la mig 21:45, somnade typ 03:00, vaknade 06:40 och steg upp 07:13 xD Trött säger jag bara ;)

Men nu ska jag typ kolla om vi har nå jordgubbar :) herrå!

Skolstart :(


Wiiee (buuuuhuuu) Imorn så börjar skolan då. Ska väl bli skönt att få nå rutiner inbakade i skallen, men allt plugg längtar jag verkligen inte efter. :O Jaa. Nu ska jag väl göra mig i ording för sängen och sedan ska jag sova. Är ju så himla trött eftersom jag gjorde ett tappert försök till att vända på dygnet igårnatt. ;) Men ha det bra alla pluggisar därute som längtar tills imorn.

Hallå där


Nu har jag varit lite duktig. Jag har nämligen städat lite, fixat till i min garderob och hängt in mina tvättade kläder :) Nu ska jag städa ännumer så vi hörs väl senare :D

Ny design


Nu har jag äntligen tagit mig tid att koda in den nya designen :)

Och ni som undrar varför jag är uppe så sent idag när det är skola på måndag är för att jag försöker vända tbx dygnet :P jag ska gå upp relativt tidigt imorn och lägga mig tidigt så jag förhoppningsvis är pigg första skoldagen iaf :rolleyes: hihi bjuder även på en liten bild :) sov gott!

klaaaaaaaaaaaaarrt

Nu har jag suttit och kodat rebeckas design och nu är den förhoppningsvis klar. om den duger för henne vill säga ;p ska fråga henne imorn och sen klistra in koderna i hennes kod och stilmall. :) ha det bra för nu ska jag nog sova snart ;)

Liiiiiiiiife


Haha minisvärdet som var frääänast! :P

Jag har ju mkt till liv. Nu sitter jag och äter ost-tortilla-chips, dricker saft och lyssnar på musik. Intressant huh? Jueeeepp, trodde väl det! Men nu ska jag till och koda lite på bloggdesignen som inte blev klar igår. Ha det bra!

fränt



Bara jag som tycker att det är extremt coolt att ta outfit bilder då man har på sig nattlinne, har ofixat hår och är osminkad? :O haha nej men nu är jag konstigt nog inte trött. :P Och det är väll bra för jag håller på att koda denna flickas bloggdesign. Hihi. Har änsålänge bara kodat in headern och lite av menyn. Men det kommer nog bli bra så småningom ;P

Btw: Ni får ha lite förståelse om varför jag inte skriver så mycket just nu. Det är ju faktiskt sista lovveckan nu och jag vill ta vara på tiden fullt ut. Så jag kommer att skriva mer då jag börjar skolan igen ;P

Gamla tider.

Hahaha jag var inne på youtube och kollade på olika filmer och då hittade jag denna vackra film som jag, Sandra och Helena gjorde förra sommaren tror jag? ;P Asså jag kan typ inte sluta skratta då jag ser den XD


Newww design?!?!?

Jahapp. Jag ska nu försöka att göra en duglig design.. en jag har nu var inte fullt seriös.. Den känns lite för rowsaa ;P nej men nu ska jag använda min dyrbara tid till att vara kreativ och göra en design och använda min fantasi och inte härma andra som vissa av oss gör ;)

Moget värre,

Altså. Herreguuud vad less jag börja bli alla anonyma som kommenterar ''hora'' på min blogg.. Och eftersom att du/ni verkar vara så pålästa om mig kan ju berätta hur mycket jag tar per timme? För det skulle jag gärna vilja veta. För er som inte vet så gååååår det faktist att spåra ip nummer hos polisen *haha*, jag skulle då vekligen inte lida av att se dig/ni betala  kostnaden för ip-spårningen ;)! Och jag har en misstanke om vem det är (?) men det tar jag inte upp här. Så du/ni som försöker att trycka ner mig pga några anonyma kommentarer så kan jag säga att ni inte har lyckats. Nu hoppas jag att du/ni tar tag i erat liv istället för att slösa tid på att skriva anonyma kommentarer på min blogg så kanske ni nån dag i livet vågar säga det ni tycker face to face.

Rubrik...

Nu har jag som sagt lunch och jag har nyss ätit kyckling och ris ;) (gott) Nu ska jag packa min väska som jag ska ha på gymmet efter jobbet. Bye ;P

Znooze

Nu är jag lite efter. För jag råkade snooza till klockan 08.40. hahaha men nu har jag väldigt bråttom så jag ska bara borsta tänderna och sen bege mig till jobbet ;)

Kvällsfika

Nu är jag supertrött efter att ha kollat på kläder haha.. Ansträngande eller hur? Nu ska jag iaf äta lite kvällsfika och krypa till kojjs! ;) ha de braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kläder.....

Nu har jag nyss tittat på kläder, och ska för hoppningsvis beställa senae idag.. Men nu hinner jag inte skriva mer! Måste rusa iväg till jobbet. Lunchen är ju snart slut ;P

trött!



Godmorgon! Nu har jag ätit och fixat mig. Så Nu ska jag snart cykla till jobbet! Jag bjuder på en liten morgonbild fast min Kitteh ville vara med, och det fick hon. haha. heiirråååå

Godnatt!

Nu ska jag ta och lägga mig :P ikväll så har jag vare med några av dom bästa <3, hjerta till dom!
Iaf så har jag lekt lite i photoshop med kontraster och shiit. så jag slänger väl upp en bild som e smått oseriöst redigerad.



Heiiiidåååå!!!

Schlobbern (stavning)?

Heellooo. Nu har jag nyss ätit. Tiden gick ovanligt fort idag på jobbet :O även fast vi typ inte hade nått att göra..
Efter jobbet så drog jag + Helena iväg till gymmet och gymmade i 1 h och 30 min :P Men nu ska jag stänga ner datorn. För Sara blir väll less snart haha.. Hejdå :)

Lunch.

Hejsan svejsan. Nu är snart min lunch slut! Jag ska bara springa över med lite kläder till grannflickorna. Det blev 2 stora pappkassar som jag kunde ta bort. Men nu ska jag dra. hejdå :P

Jobb jobb....

Weeeeell. Nu är jag inne på den sista jobbveckan. :) Inte länge kvar innan jag får min sista sommarlovsvecka som jag kan njuta av.. Nää ni! nu ska jag gå och borsta tänderna och fara till jobbet :) Haha inatt drömde jag att jag kom flera timmar försent, haha hoppas att det inte händer idag.. inte så stor chans men endå :P

Yoyoyo

Helgen har väl inte varit alltför rolig, men som man bäddar får man ligga :/ men nu är jag iaf med Andre och hans Fruga :P haha

Duktigt

Idag så har jag jobbat som vanligt. Sen efter jobbet så for jag och Helena å köpte varsitt gymkort och sen sprang vi på ''springgrejjen'' och löpbandet som nå idioter haha. Svetten rann som tusan, men det känns bara bra, för då gör det nån nytta iallafall. Men nu ska jag lyssna lite på musik, sen hoppa isäng :) ha det bra så hörs vi imorn :P


Sorryyyy

Sorry för det dåliga uppdateringen, men jag har nämligen varit på PDOL och jag har inte hunnit blogga då, och då jag kom hem igår så jag inte orken. Men det kommer nog vara ganska dålig aktivitet här nu eftersom att jag jobbar. Ska nog börja vara lite med aktiv fram mot hösten. Kommer även att lägga upp lite bilder från PDOL, Håll utkik :)

RSS 2.0