Sol å bad = Nice

Ja, Idag så har vi = Jag, tobbe, Simon, Josef, joffe, Jocke, o Andre varit kring Simons hus hela dan. Vi har badat, solat. En riktig slappdag med andra ord. Haha idag har jag skattat åt andre. han ser ut som Freddy Kruger i ansiktet.. Han har nån form av utslag i hela ansiktet. Han är helt knottrig och är röd som en tomat. :P Nä ni.. Nu ska vi gå ut i det fina vädret. :)

Andre bjuder på en vacker bild på sig själv ;)


http://www.empireonline.com/images/features/100greatestcharacters/photos/95.jpg

Andre



Nää ni. Nu får ni fortsätta att ha en varm måndagskväll, för det ska iaf vi ha :P

ASGAAAAAARV!!

Seriöst jag skrattade hur mkt som helst första gången jag såg dom här filmerna :)



Shoo bre XD


AHAHAHAH XD

HÄR KOMMER Vi!!

Nu har jag packat till imorn, då vi ska åka till bästaste Simon i Stockholm :D
har inte bloggat de senaste dagarna pga att jag har varit på släktträff i Vounatjviken. Det var väl rätt så trevligt trots det dåliga vädret ;P haha nu pratar jag som om jag vore 40+ men iaf.
Kommer nog vara ganska så dålig uppdaterning där men men.. Slänger upp några inlägg ifall jag får tillgång till något internet. :)

Mooorniiiing

Godmorgon, okej jag vaknade kl 13.15 men endå :P idag så ska jag försöka tvinga ut mina lata kompisar till det fina värdet, haha. Ha det bra och simma ungt i värmen :)

POPCORN :D

Nu ska vi se ännu en film och äta popcorn ;P

FIlMDAGS!!

Jahaaapp. Nu ska vi nog langa film hela kvällen. Tobbe å Putte har letat fram en hel hög med filmer. :P
Vi är hos Putte just nu och jag å Tobbe ska sova här ikväll :) Ni får ha det bra så länge ;D

HAHAHAAH åt bilden, hittade den på Puttes dator X'DDDDDDDDDD

BILDEEER

Ja nu då jag ändå håller på så kan jag lägga upp nå bilder från skolavslutningen ;P


Jag å Tobbe

Rickard, Josef å Jocke i bakgrunden

Sara, Hanna, Rebecka, Linda å Björn

Söderberg, Maggan å Sara

Ponne

Macke

Emma, Åsa och Amäända

Rebecka Ann och Nattis

Jocke, Ande och jag. Ja jag vet att min kjol hadde rullar upp sig så jag ser gravid ut ;P

Nattsuddare

Jag har absolut inget att göra, men jag sitter ändå uppe.
Är det någon som är social vid denna tid?

Bara för att jag har tråkigt kan jag slänga ut lite bilder bilder från i vintras ;) En tid värd att minnas


Jag å tobbe spelar Wii


Andre hoppar

Rebecka ööh.. Dansar?

Andre å Tobbe lånade tydligen min kamera :P



Ja å Andre försöker skrämma Tobbe som tog kort

Tobbe är en litten smygis ;)



Jag goes niggah

En het ögonbild

Jag innan lucian

Jag Julafton 2009

Toobbe å Nicke goes gay

Jag

Jag igen


MEENTHOOOOL!!

http://www.mynewsdesk.com/files/8b1aed92d7d89af11e6a6b8426a1399f/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/otrivin_menthol_utan_konserveringsmedel_medium.jpg Ni borde prova ;P
Menthol nässpray är mitt nya liv. Ja okej, nu låter det som om det är knark, men seriöst om man är tät i näsan är det de bästa som finns!

Glass + Bad = Sant



Hello på er alla. Nu ska jag ta ett skönt varmt bad och äta lite svalkande vaniljglass. Erkänn att ni blev avundsjuka? :P

BTW!!

Ja då jag ändå ska vara hemma hela dan så undrar jag ifall någon vill ha en design av mig? Asså jag gör den i photoshop med dina bilder och efter dina önskemål :P

En blogg jag har designat: www.Pissenissejao.blogg.se

Ny design.

Hello alla läsare, som ni ser så har jag gjort en ny design till bloggen, ellera jag kodade den inatt. Och jag gjorde ett stort mistag i att vara uppe så sent för jag har i princip sovt bort hela dan. Ja jag är nyvaken nu ;P Dessutom är jag sjuk.. Ett stort minus på de.

Men men nu blir det att ta det lugnt för jag vill ju inte vara sjuk till på SÖNDAG :D

ha det bra!!

Nää ni.

Nu blir det Sovtime för mig.

Sommar lr?

Asså vart är sommaren egentligen? Det är typ snart midsommar och typ lika kallt som i Januari, okej kanske överdrev lite, men det är kallt iaf. Idag så är jag trött, har ont i halsen och fryser.  Well, alla kan ju inte ha det bra. Men nu får ni i allafall ta å ha det bra ;)

Jahapp

Nu är jag hos tobbe med jocke å han, vi ska mysa tsm inatt (A)
Ha de bra, har bloggtorka just nu..

Ursäkta röran.

jag håller på att fixa ny design, ursäkta röran men orkar inte koda mer just nu ....

Positivast

Yoo alla. Nu sitter jag som vanligt vid datorn och ingen är social på msn ;P
Idag har det varit pissväder hela dan, och jag har varit trött.
Bajs, nu har jag dåligt samvete åxå.

Shoo

Filmen kan känna sig dissad

Heej alla där ute i regnet. Nu sitter vi och ser på skräck film XD okej den heter Skult men jag ''ser'' på film, okej jag ser inte så mkt. Är mest inne på datorn å lyssna på musik. Wiie, idag har jag typ bara nördat me min ritplatta, photoshop och Dreamweawer. ;)

Ha det braa nu ;D

Skepp å hoj!

 

Jaa, jag ska göra en ny bloggdesign, så fort jag får photoshop av min snälla Kusin :)



Ja, dagen har väl vare så att jag å putte åkte hem till arjeplog ganska tidigt. Då for jag hem och duschade. Sen kom Josef å Jocke, och då fixade jag mig typ. Men sen då vi skulle ut å fota så var alla tvungen att fara å äta. Efter maten så ringde jag åt Jocke, men han skulle ''vila'' så då ringde jag ti putte ist. efter ett tag så drog vi in till samhället och handlade godis. Haha, då vi satt och åt godis så såg vi Andre och josef komma cyklandes så då ropade jag ''ÖÖÖÖJJ'' och då var det inte bara dom som kollade på mig, utan även Lelle och nån fler X) skämmigt värre, men hällre konstig än tråkig som sagt. Då Josef och Andre kom så hittade vi även Sara efter vägen. Så då for vi väl mest runt på samhället och flummade runt litte. Sen for Josef och då cyklade vi hem till Sara och drack kaffe å så. Jaa, efter det så drog vi ut och cyklade lite på silvervägen och vid hamnen. Efter klockan hade rusat iväg så följde dom mig hem och här sitter jag nu, framför datorn heelt lonely ;P

Hade braa :D *puss puss*

shhaaaa


Jaao, idag har jag varit gooode trött för vi vakade tills klockan var 07:38 X)
Det har väl inte hänt särskiljt mycket idah, har väl mest tagit kort. Men nu ska jag ringa till skitungen Jocke ;)

ÄÄNTLIGEN!!

Äntligen har jag fått min efterlängtde systemkamera :D
Och inte nog med det, Mamma hittade min penna till ritplattan idag. Jag som har letat i hela huset, i jockes hus, I dataskåpet, datorpåsar, ja allt! Och då låg den brevid datamusen vid datorn vi använder varje dag, jaa det måste spöka i vårt hus XD

Canon EOS 1000D

Den är bäst, Beautifull, och min nya bästa vän ;D

här kommer några vackra bilder :P


Putte smyger med sin dricka
 
Tobbe unnar sig en dricka för en gångs skull ;)

Jag eeeeter pomfritt ;P

Amanda, Jag å Putte eeeeter ;)

Niklas äter en buuurgare

Maddie

Jag och Amända-Pända

Jag och Amanda leker skogsmullar

Hjärtegullen ;')

Jag ;)

Putte e trööött ;P

Jajjemän, det var några av de första bilderna som knäpptes på min kära Canon ;)
Sov gott och ha det bra så hörs vi imorn ;)


Näää

Nää, nu ska jag ta å sova :D ha de bra

Hoho.

Ja nu sitter jag hos Rebecka i Arvidsjaur och nördar vid ´hennes lillebrors dator medans putte läser teori till am-kortet. har ingen stor lust att skriva ett långt inlägg nu, är för trött. Men simma lugnt så hörs vi imorn ;)

Hemma från ridningen ;D

Nu var man hemma då ifrån ridningen i Ammarnäs. Morfar fick det i present för dom som har missat det, att rida på fjället altså. Det började med att vi samlades i Wärdshuset kl 12 och så åt vi lunch där. Sen åkte vi till Fjällhästens vandrarhem och packade i nå speciella packrullar som vi fick låna. Efter det åkte vi ner till hagen och fick varsin häst som vi skulle sköta om. Då vi hade skött om dem, sadlat och tränsat dem så satt vi upp och började skritta mot vår destination 8 km bort upp i fjällen.
Det var ganska stenigt på stigarna, så vi fick endast skritta. Vi gjorde några stopp efter vägen så att hästarna fick pusta och dricka lite. Då vi var framme så var alla jätte hungriga, vi fick nån slags renskavsgryta och god var den! Efter maten drog de flesta och fiskade, men ingen fisk ville nappa. Så besvikna och trötta gick vi tillbaka till stugan. Där spelade vi lite spel och drack varm choklad. På morgonen så var det bara att stiga upp typ halv 8 och äta frukost. Sen packade vi och stack iväg. På hemvägen var det mycket mer sprutt på hästarna. Dom travade och galopperade lite här och där. När mammas häst skulle trava upp för en liten backe så snubblade den på en sten och föll till backen, men som tur var så fick hon inte hästen över sig, utan den for på sidan.
Efter ännu en bit så började Jennys häst galloppera utan att hon var beredd, så hon hade inte speciellt mycket kontroll, men som tur var ramlade hon av då hästen saktat ner.
Jo, det var väl det mesta man kan säga om ''resan'' ;) kul vare då iaf. ♥

Jenny


Dom flesta



nepp, nu ska jag sova, slänger upp mer bilder sen

Äntligen :D


Tjoo, jepp. Såhär såg jag då ut idag på skolavslutningen ;)
Dagen började med at jag kom försent till skolan haha, och då jag hoppade upp för trappstegen så hörde jag någon ropa:
-Vad fan är det där för jävla manga?

.. HAHa, tur att jag bryr mig ;P jag klär mig som jag vill jue ;P
Men iaf så skulle fanbärarna gå ut först, så då gick jag nicke å ponne ut och fick instruktioner av Björn och nå andra. Jag å ponne bärde svenska flaggan och nicke bärde lappflaggan.

Nä nu ska jag ta och spöa min Brorsa ;P ha det bra

Yoo Fuckers ;D



Haa åt bilden, Men dagen har varit gode kort. Vi började kl 9 och slutade typ 11. Sista dagen i 8:an alltså. Haha våran klass sög på Brännboll, vi förlorade alla matcher, vissa stog och sovde på plan - Ja ni kan ju själva räkna ut att vi förlorade ;P Men men, det var då ändå rätt kul. Efter brännbollden drog jag till skolan och åt en hamburgare med Tobbe, Jocke, Josef och Johan. Sen kom Helena till skolan, hon lånade min trekants- och locktång och jag lånade hennes plattång. Jao, det är väl allt jag hunnit med idag, förutom att jag nyss har duschat, Ja jag har klippt mig åxå, som ni ser på bilden XD. Haha, jag stog framför spegeln och var sur över mitt hår och ville klippa bort lite mer på snedluggen, som bara hängde. Och så råkade jag klippa lite för mkt, så nu blir det raklugg som gäller ;P

IMORN GÄLLER DET :D ♥ SKOLAVSLUTNING ♥

RSS 2.0