Wish me luck!

Jag har prov idag, så nu får vi hoppas på att jag klarar det :)

FYSIK :/

Nu så är vi hos jocke och ska typ plugga inför fysik provet. haha. Inte kul.

Buse

Jag är en liten buse som går upp såhär tidigt en lördag morgon.. vaknade 11.30 eftersom jag måste hinna till Martins Möbler och sy klart nå gardiner. hihi här får ni en bild på Thai Mat eftersom jag ska till Thailand i Februari :D :D :D :D :D :D :D :D  :


Heheh

Hoho.. Bara för att Amäända skrev att jag skulle uppdaterna för 20 dagar sen tror jag, så ska jag slänga in detta inlägg.. men nu ska jag sova gott folk!! ha det bra! :)

SCHOOOL FOTO :D

Idag var det ju somsagt skolfoto och jag var bäst. På gruppbilden så gjorde jag jävulshorn med händerna på varje bild Johan tog och sen sa han att jag skulle få en hundring om jag hedde ner händerna, men jag ville fan i mej inte ta ner dom! Sista gruppfotot med klassen måste man ju anstränga sig lite på xD
Här är några folk + jag just efter fotot.




Bilden har jag snott av Helena :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jag är irriterad, för mitt hår vägrar bli någon annan färg än gult även fast jag har intensive blond i håret just nu. Men jag får väl se hur det blir efter jag har torkat håret. Imorn är det som sagt skolfoto och vi ska vara två och två och har nått tema på gruppbilden. Jag och Sara ska typ vara fjortiz/groupies. Hohihi.. Men nu ska jag duscha.. Ha det bra!!!

Floda?

http://www.orkablogga.se/wp-content/sverigedemokraterna.jpg


hJuhaha! Sverige Demokraterna är verkligen NAZZAR. För det var typ nyss på nyheterna att SD var populära och aktiva i en liten stad som heter Floda. Och vad blir Floda baklänges?? Den ni.. Herreguuuuh.

tävling....

thihih. jag deltar i Havii's bloggdesigns tävlig :) rösta gärna!

FEEEEEEEETLAN :D

Thihih.. Nu sitter jag, sara, rickar och fish och lanar :D ha det bra, för nu ska jag göra något roligt :)

Why cant you just be you

Chiao alla nördar. Igår så bestämde jag mig att jag skulle gå och lägga mig tidigt, men lik förbannat så var man uppe länge och nu kan man inte somna om. Fast jag läste i en bok. Den är så himla bra! Fast än jag bara har läst typ 50 sidor så är jag helt kär i boken. Boken heter *trummvirvel* Genom dina ögon! Wiho. Jag är ingen bokmal precis, läser nästan aldrig böcker, men denna är superb! Jag rekomenderar den verkligen till alla där ute!


http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/18/96/22/3/meyer-stephenie-genom-dina-ogon.jpg

ni hittar den här

-



♥ Till låten! 

Älskar dig mormor!

bara för att..

Bara för att det såg så tomt ut på bloggen så slänger jag upp denna vackra skapelse ;) Josefs smutsiga hand! Åkaj, åkaj. Det var inte den jag syftade på! Det var fjärilen :O


Thihihiihihihihihihihiihihihihihihi ♥♥♥♥♥♥♥♥

Chiao

Helloj.. Jag har typ huvudvärk varenda dag.. inte kul Jag kanske har en hjärntumör? haha skämta, men jag tror att det är spänningshuvudvärk. Tror jag har det nu iaf från mina läs glajjor. Kul??! Noooooooooope inte ett skit.. Nu ska jag droga Sonic Syndicate och prova att bota huvudvärken med kolsyrat vatten/vanligt vatten. Kan inte riktigt bestämma mig? Vilket världsproblem huh?!?!

Bye bye, choklad paj!

Candy

Jag bara äter godis och fryser.. Haha.. Life?? Men jag har typ nyss kommit hem. Fick skjuts av Jocke på hans moppe.. Kul.. Kallt.. Men jag har typ bloggtorka.. Hörs sen! :O

nööööörd

Jaaaaao! Jag är verkligen nörd och nu sitter jag och tittar på en intervju med Nathan och KArin XD men nu ska jag titta vidare! Ha det bra!!

Det sög

Militär lägret sög typ, visst första natten var väl helt okey. Men då vi tältade så var jag inte nöjd. Maten var kass, hela skiten var oplanerad och vår ledare var otrevlig. Kul?! nej. Men igår då var vi så hungriga att vi beställde fem pizzor från Take off. Jag menar vem levererar pizzor mitta skogen? men vi fick dom tillslut och dom kostade bara 70kr(!!!) st! Det var då jääääääääätte goett! Nu har jag nyss kollat igenom bilderna jag fick hem då jag var i Boden. Riktigt fina faktiskt! Jag har bara hunnit stoppa in ett Sonic Syndicate kort i en ram ikv. Jag orkar typ inte hålla på med att klippa, leta ramar osv.. Men nu blinkar min msn.. Ha det bra :)

RSS 2.0