Dygna

Hellojsan. Just i detta nu har jag varit uppe i exakt 24 h. coolt va? Nejmen jag och Helena bestämde oss för att dygna eftersom vi ändå inte går och lägger oss förenns typ 06.00 så.. Lika bra att vända på dygnet lite. Sjukt mycket har man skrattat iaf och jag tycker ändå att vi har varit duktiga eftersom vi har varit ute och gått i nån timme och inte är speciellt trötta ändå. Men det kommer förmodligen senare under dagen :P
Haha, fyfan vad Helena kan skrämma mig altså. Det hon gjorde var inte ens speciellt läskigt men jag skrek till så utta helvette och lade händerna för ansiktet haha.. Fast, då är jag ju inte speciellt svår att skrämma eftersom jag blev rädd då vi såg på Lilo & Stich haha!

Ska även slänga upp en Fin-fin gif som Helena gjort föreställande mig ahha, creds till henne! hiih

Ja, nu ska då Helena duscha och efter hon gjort det ska vi hem till mig så jag får duscha hehuehe. Sen får vi väl se vad dagen bjuder på! :)


Ballerina och k0rv

Okej, nu verkar det ju som att jag skriver om mat i vartenda inlägg, nejmen nu sitter jag hos Sara och innan så var vi faktiskt på Shell och köpte kakor och korv. Det var mums. Annars så stack jag, Macke, Rmelie och Robert till arvids för att hämta Mackes skoterdyna som blivit omklädd typ. Så efter det for vi till nå av Mackes arvidsjaurskompisar och jag sa typ ett ord. Jag är ju inte blyg, nejnej...

Jaja, sen stack vi hem. Då fick jag ju som sagt träffa min söta Sährääää♥ hihi possss

Men nuni ska jag vara ultramegasocial eller något liknande. HEJS!!!

Lånar två bilder från hennes dator åxå


Skype, snöstorm och julmat

Kände att jag fick lite ångest när jag såg att sist jag bloggade var för två månader sedan, så tänkte slänga upp ett blogginlägg.

Helgen har varit sjukt mys. Tobbe kom ju hit i fredags, så med honom har jag spenderat de senaste kvällarna/nätterna. Han for dock tillbaka till Happis kl 2, saknar min bejbi redan. Man förstår inte riktigt vad man har förens det är borta. Dedär lät fel, förstå mig rätt. Nu är han ju självklart inte borta förevigt och jag kommer förhoppningsvis att få träffa honom varannan helg framöver, men saknaden är lika stor för det. Men att man kan sakna en person så otroligt mycket är i sig overkligt, och kul är det då definitivt inte. Något man då inser är hur mycket den personen betyder för en, och att man inte ska ta någon för givet.

Jag älskar dig Tobias och är så stolt över att få kalla dig för min!♥

Dagen har då varit rätt najs hiho. Vaknade kring ett bredvid den finaste och fick skjuts hem två typ. Då duschade jag, åt och sen sovde jag tills middagen. Efter det stack jag ut och var med Davi ett tag, sen mötte jag Helena. Så vi gick hem till henne och där sög vi på Te-påsar, åt julmat och skypade med Gabbe och höll på att skratta ihjäl oss. Iaf jag haha. Här är nån bild från kwälln. Haha, Fin-fina paintskillz Helejna har!
KTNXBAI

RSS 2.0