All i want for christmas is you

Haha okej, jag kan erkänna att jag är liite väl tidig med att önska mig saker till julafton. Men har man tråkigt en måndagkväll så har man. :)

Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

Hmm.. Bästa tidsfördrivet måste nog vara att sitta vid datorn eller se på film om man har riktigt tråkigt. Äta kan man också göra haha..

as you're falling down

Hejsan svejsan i lingonskogen. Jag kom hem för en stund sen och tänkte slänga upp ett inlägg innan jag ska börja skriva upp vad som ska handlas (haha). Här kommer de fyra punkter jag missat änsålänge:

Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu

Just nu skulle jag vilja träffa någon av mina vänner eller min boi♥

Dag 27 - Barndomsminne

Hm.. Vi alla har nog en hel del barndomsminnen, men ett av de knasigaste minnena jag har är när jag och Helena Flinkfeldt hade varit hos min mormor och morfar. Dom bodde bara några hus ifrån där vi bodde, för jag och Helena bodde grannar på den tiden. När hon hade fått träffat mina morföräldrar så ville hon att jag skulle få träffa hennes, så vi satte oss på cyklarna (i mitt fall en trehjuling) och började röra oss mot öberget. Vi var inte speciellt gamla om ni trodde det. På storvägen så hittade hennes pappa oss och tog hem oss. Han var väl rätt lugn, men när vi kom hem till våra morsor så fick vi ett helvette. Haha...

Dag 28 - Min profilbild på Facebook


Dag 29 - Dagens klädval

Dagens klädval vill jag inte visa en bild på eftersom jag inte fixat mig ett skit, inte ens håret. Bara lite mascara. Och de flesta som känner mig vet att jag sällan visar mig i oplattat hår och utan sotade ögon. Så att föreviga den synen genom att lägga upp en bild på bloggen slipper jag helst...

if i was you

Men tjenare alla stackare som läser min blogg som uppdateras väldigt sällan. Nu är jag i Piteå igen efter en helt okey helg i Arjeplog. I fredags så var jag med om en bilolycka en bit utanför Piteå, men som tur så gick det ganska bra. När jag hade kommit mit till Arjeplog så raggade jag men Emelie, Macke och Nillas en sväng, och vi va kraftigt gangster. Hehe. Efter det så stack jag till Tobbe där jag han och Joel såg lite Prison Break. Och lördagen spenderades med innebandy och vänner och Prison Break med Tobbe och Joel. Trevligt minsann. :)

Så nu sitter jag ensam i min lägga framför datorn som de flesta andra söndagar haha. Hare bra! :)

Im Into you

Fin bild. Jag ser ut som en giraff och den är inte lite suddig. Jag saknar sommaren. ♥
I detta nu sitter jag i min egensydda onepiece i soffan och lyssnar på fett bra musik. Jag har dock inte varit så duktig med att uppdatera min blogg den här veckan känner jag. Hejja mej hehe, jag har inte snusat på två veckor. Okejdå, tog fyra i helgen, men annars så :) Känner mig fett duktig Mohahaha.. Imorn blir det att åka till Arjeplog, vilket kommer bli väldigt najs kan jag säga er.
PUSS HEJ!

24 / 25

Dag 24 - Vad ska mina barn heta

Jag har ingen jefla aning faktiskt. Något gulligt.



Dag 25 - Mitt favorit ställe

Hm, ingen aning. Spelar ingen roll vart man är, bara man har bra sälskap eller hur?

you already know what you are

Tjugotre: Så här kommer jag vara som gammal.

Jag kommer se ut ungefär såhär:
Jag kommer sitta hemma bland mina 17 katter i ett gammalt hus som luktar damm. En riktigt sur kärring som stickar fastän jag hatar det. På min framtida vita flygel kommer jag sitta och spela gamla ballader och sjunga med min krassliga kråkröst.
Nejmen nu var jag ju inte helt seriös där, men jag har faktiskt ingen aning om hur jag kommer vara när jag blir gammal, jag har ingen aning om hur mitt liv kommer se ut efter fem år ens. Vem vet sånt? Aja, jag hoppas då verkligen inte att det blir som ovanstående, men en vit flygel skulle ju inte sitta helt fel. Men då måste man ju kunna spela piano också... ;)

nj legion iced tea


Tisdagsmys
Idag har jag mest bara legat och chillat i soffan och sett på film. Druckit thé har jag också gjort, Mumma. Älskar mina koppar, dom är typ übersöta!! Var tvungen att lägga upp en bild på en av dom, erkänn fina? Well..
Skönt att jag börjar halv elva imorn, men ska ändå lägga mig lite tidigare ikväll. Har varit så sjukt trött både idag och igår. Kanske håller jag på att bli sjuk, har kännt mig lite tung i skallen idag. Så sömn är något jag skulle behöva!
Nej ni, nu ska jag mysa ner mig i soffan och sätta på en till film. Ha det fint.
Puss♥

One more list

Nämn något som gjorde dig glad igår: Babe
Vad gjorde du kl 08 i morse?: sovde
Vad gjorde du för 15 min sedan?: Vispade vaniljvisp
Det sista du sa högt?: Hejdå
Det senaste någon sa till dig: Hejdå
Vad har du druckit idag? Loka och saft
Vad var det senaste du åt? Tacopaj ♥
Vad var det senaste du köpte? De minns ja inte.. 
Vad är det för färg på din ytterdörr? brown
Vad är det för väder hos dig nu? mörkt och kallt
Godaste glassmaken? KOKOS!!!♥♥♥♥
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Maybe
Sover du tungt? beror på
Drömmer du mardrömmar? i perioder
trivs du med ditt jobb? Fullt ös arbetslös
favoritklädsel? Leggings, linne, munktröjja
Favoritlåt just nu? Ingen aning, Ruffneck - Skrillex kanske
vad ser du om du tittar till höger? tv
Vad gör dig glad just nu? Att jag är trött och klockan är bara åtta typ
Vad ska du göra härnäst? Äta vaniljvisp och äpple haha
Höger eller vänsterhänt? höger
Humör just nu? Braa
Favoritgodis? Ingen aning
Kläder just nu? leggings, linne, munktröjja (^^^^^^^^)
Sommarplaner? Ha de förjävla kul
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? natt
Vad är viktigast för dig? Mina vänner, familj och obi
Är du kittlig? KRAFTIGT
Stjärntecken? Tvilling
Stökigt el välstädat? cleaned
Vad längtar du mest efter just nu? min babe

Nobody Don't Dance No More

19. Det här gör jag aldrig om.

Det finns rätt mycket som jag aldrig kommer att göra om och som jag ångrar, och en hel del av dessa är saker som ni aldrig kommer få vetskapen om. Men en sak jag ångrar så otroligt mycket är att jag lyssnade på tok för mycket på mina vänner och familj än på vad jag själv trodde var bäst för mig. Det gjorde att jag gick fel väg och resultatet blev väl inte så vidare bra. Jag insåg det när jag trodde att det skulle vara försent, men det var det inte. Och jag ångrar verkligen inte att jag gick rakt igenom alla stängsel uppbyggda av ord som runnit ut ur käften på de flesta runomkring mig och t o m med mig själv för att jag trodde att det var rätt. Och nej, nu anklagar jag inte någon om ni tror det. Jag anklagar mig själv för att jag inte såg vad jag ser nu.
Jag tror inte att någon fattar så mycket, men skit samma.

20. Bästa filmen.

Ingen aning faktiskt, men dom här 2 då sjukt bra iaf:

21. Min första tanke när jag vaknade idag
"Jag vill sova meeeeeeeeeeer!"

22. Det här drömde jag om i natt'
I dont remember

sämst

ehhh. sorry för att jag inte uppdaterat nått i helgen, men har inte haft nån dator på hela helgen. Dessutom har det ju varit marknad så jag har haft annat för mig jue. Nu är jag då iaf med Macke och han sitter bara och bakisfjärtar. Puss hej, ha de bra hihi

drama

Dagen har varit chill med stort C. Vi hade drama hela dan idag på skolan. Var faktiskt ganska så roligt, och ett FETT + är att vi är lediga imorn också. Hade min andra sånglektion idag, lärde mig en massa. Ni ska bara veta. Nejmen saker som är så otroligt enkla att göra som får rösten att låta en miljon gånger bättre. Jaja. nu ska jag ta ett bad eller nått för jag är ledig imorn så jag kan vara uppe hur länge jag vill C;
Kyss

This makes me laugh

18. Det här får mig att skratta.

Jag har extremt dålig humor och jag kan börja asgarva åt det mesta. Men mina egna skämt skrattar jag alltid åt hah ;)

picturebomb from a long time ago

Här kommer en massa bilder från massa år sen

Simply the best

17. Bästa resan

Bästa resan jag gjort måste nog vara thailand i vintras/våras. Sjukt varmt och härligt, billigt som tusan och GOD mat. Synd bara att inte hela familjen joinade då. Men här kommer lite bilder från då :)

When tears turns into blood


källbogatan 9b aka mitt nya hem

 

Take it easy, ska inte ha kartonger som bord hela livet haha

fisken som simmade i flott

Eftersom ni är så extremt intresserade av vad jag äter så ska ni få en bild på min middag. Om ni även vill vara lika fräna som mig och laga mat som mig så ska ni få receptet här:
Häll överdrivet mycket flott i en stekpanna och stek panerad fisk i flottet.
Skär en avocado i två delar och ta bort skalet och kärnan så dom ser missbildade ut.
Skölj körsbärstomater.
Köp babycarrots eftersom du är för lat för att skala och skära egna.
Snör upp allt på en engångstallrik eftersom du är för lat för att diska.
Ät upp exakt allt och få ont i magen.

Elva, tolv, tretton, fjorton, femton, & sexton

11. min bästa vän.

Jag kan faktist inte välja vem som är min bästa vän eftersom de jag anser som mina närmsta vänner värdesätter jag typ lika högt. Men då kan jag ju i alla fall berätta vilka det är :)

Rickard Lestander, Tobias Westling, Joakim Karlberg, Sara wernersson, Marcus Blind, Josef Rönnholm, Simon Söderberg, Andre Lundqvist, Davi Rodrigues, Helena Westerlund Johansson.

12. Det här älskar jag med mig själv.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Jag är en person som har svårt att ta beröm/komplimanger och blir väldigt lätt generad och därigenom svårt att se vad jag tycker om med mig själv. Det är svårare att se bra saker hos sig själv än dåliga, och det tror jag inte att jag är ensam om. Men om jag nu verkligen skulle måsta välja något hos mig själv som jag gillar mer än de andra så blir det nog min sångröst.

13. Så här är jag i skolan.

Hehe jani. I skolan är jag väl rätt så tyst, nu iaf eftersom jag inte känner klassen så bra. Jag är väldigt dålig på att fördela arbeten pga att jag är en tidsoptimist. Jag lär mig väldigt snabbt om det är något jag är intresserad av, annars äre gode segt osv.

14. Det här får mig att gråta.

Jag gråter väldigt sällan inpublic, men sorgliga filmer typ. Och annat...

15. En person som alltid gör mig glad.

Ja, mina vänner :)

16. Mitt drömyrke.

Jag vet egentligen inte vad jag vill bli. Men att kunna leva på musiken skulle väl va rätt så najs.

dag 10

Haha.. är väldigt dålig på dethär. Men lägger upp resten av punkterna som jag ligger efter med imorn.
10. En bild på min handstil:



Skönt med sovmorgon till halv tio imorn. PUSS♥

RSS 2.0