Rise up international soilders

Tjosan alla lodisar därute. Nu sitter jag på bussen påväg till arjeplog vilket känns otroligt nice. Bara 3 timmar kvar då haha. Får hoppas att batteriet på datorn håller ett tag, för har ingen musik annars. Woho, kanske man skulle ha skrivit lite på en engelskauppgift och leka lite duktig? Internet är ändå jättesegt så allt laggar, så varför inte hihi.
Fast nä, ska se om det pallar Lol. Pusshej :)

So she runned away in her sleep

Jasi...
Jasi. Kan väl ge er en uppdatering på vad som har hänt de senaste tre dagarna. Har varit trött, orkeslös och har ständigt varit irriterad mer eller mindre (nej jag har inte PMS), blivit av med en Iphone 4, plånbok och ett headset. Har även törstat ihjäl eftersom att mitt kranvatten har en svag eftersmak av mögel, och ni som känner mig vet att mögel är bland det värsta jag vet. Jaja, jag gick hursomhelst till Linus och jenny igår och skulle låna en telefon eftersom min hade blivit stulen. Sen då jag skulle köpa ett halebop simkort så hade dom inte det på 7-eleven, så då gick jag till coop. Sorgligt nog så hade dom inte ens det där heller. Dom hade alla jävla operatörer man kan tänka sig, utom halebop. Så då gick jag till Ica. Tror ni dom hade det där? Nej. Så då var det bara att vandra tillbaka till Coop för att köpa ett teliakort. Usch.

Men nu ska jag inte bara klaga. Har ju faktiskt att diska och städa hela min lägenhet att se fram emot. Yes! :D Skämtåsido. Men ha det bra. Kyss.

Allmänt pepp på livet

Jag är en konstig prick. Vettefan om det är för att sommaren är påväg eller vad som har hänt med mig. Innan har jag varit oengagerad och så vidare i princip i allt och varit så otroligt förvirrad, men nu jefflar. Gjorde ett prov om samhällsekonomi idag och det är nog det enda provet under hela ettan i samhällskunskap som jag känt mig nöjd över, fast ska väl inte ta ut något i förväg eftersom jag inte fått veta mitt resultat än. MEEN jag gjorde mitt bästa och hur som helst så är jag nöjd över min insats.

För övrigt så är det inte länge kvar tills detta läsår är slut så nu ska jag ta tag i skolan det sista som är kvar. Ska även börja träna igen, har varit väldigt lat på sista tiden och bara käkat skitmat och på oregelbundna tider. Man vill ju inte se ut som michelingubben i sommar hahhhh.

Och man kanske skulle ha börjat blogga här igen? Vet att jag är väldigt dålig på att hålla det när jag sagt att ni ska få läsa smaskiga (haha) inlägg varje dag, men jag kan ju faktiskt ge det ett försök för 329525e gången. I såfall så får ni nog se en ny design här inom kort, om jag får nån fin idé. Kanske bara ändrar headern, vem vet? Det får framtiden utvisa.

Men nu ni ska jag spela lite Lol. Mohihihi.

RSS 2.0