Blää

Nu har jag då kommit hem från Galtisjaur, eller kom hem för ett tag sen. Var där med Jocke och Tobbe. Vi typ körde skoter, bastade och hade allmänt trevligt. Men ett stort minus var att min flipp-sak på telefonen lossnade. Den har varit glapp ett tag, men nu hade tydligen fler ''skruvar'' sluppit och då jag råkade tappa den så släppte den sista som var kvar och nu går den inte att använda.. R.I.P Skit-Sony ericsson. Får väl se om jag får ta ut det på garantin, för den ska inte lossna bara sådär, fast iof. Alla SE telefoner har ju så jävla dålig kvalla. Men men.. Nu ska jag torka håret och sen får jag väl se om jag hittar på nått med mina vänner ♥

The end of the day

Yoo broo. Nejmen hellow alla ni som nu läser detta som förövrigt inte är så intressant som ni tror. ;)
Skoldagen har väl inte varit speciellt rolig. Har haft huvudvärk iprincip hela dagen, och mot slutet så fick jag sjuukt ont i magen, typ av lunchen eller nått.
Sen efter skolan så drog jag, Jocke, Josef och Sara, till vår nya replokal med trummor, möbler och lite annat. :) Najs att ha ett eget ställe nu så man slipper bli av med texter osv. Efter det så drog alla hem och Tobbe joinade mig där, så vi körde väl lite av de låtar vi brukar träna på. Men nu ska ni få ta del av min dag i en liten lista åxå :)

Dagens humör: Typ normalt?
Dagens mående: skit/bra
Dagens bästa: Att vi fick nycklarna till lokalen idag :D
Dagens värsta: Min frisyr
Dagens köp: Inget x)
Dagens godis: MUSIIIIK.
Dagens parfym: Escada
Dagens klädsel: Mjukisar, linne, munkjacka
Dagens kompis: ♥
Dagens skämt: Alla fjantar
Dagens planer: sova
Dagens måste: SOVA :D
Dagens låt: Black Rose Dying - BlesstheFall

SOV GOTT! :D

Musiiiic in my ♥

Okey, ärligt talat så kan jag ju inget annat är att garva. Dubbelmoral verkligen. Och vad jag menar med det får ni komma på själv.
Och nu ska ''jag inte hänga ut nån på min blogg' (HOOOOST)', för det är ju så fel? Och det håller jag med om, men frågan är om ni andra verkligen tycker det?
Men, då kan jag ju vara ärlig mot mina vänner då åxå, inte som vissa andra som tydligen går och tycker att alla sina bästa vänners smile är fejk.
Höhö, man kanske skulle skaffa sig en dagbok istället för att skriva på sin blogg som någon tipsade om? (neard lr nt liknande)
Well well well... Jag ska iaf tillägna denna vackra fras till en väldigt speciell person : Schönt å schita. U know, roligt liksom om ni hade förstått :)

Dagens låt får ni väl ta åt er av om ni vill, men det är som sagt frivilligt :) :

Bring me the horizon - No Need For Introductions, I've Read About Girls Like You On The Back Of Toilet Doors

Btw så tycker jag att det är så synd att nån måste gå runt på skolan för att skriva att folk är homosexuella på väggarna pga av att den nån är såååå osäker över sin egen läggning. Och ja, my name included.

-



Japp. Då har man slösat lite pengar.. Fast jag behöver verkligen nya kläder.
Så nu får man bara hoppas att allting passar! ;D Idag har det verkligen inte hänt spec mkt. Heh. Har haft rätt så tråkigt akn man väl säga. Håller typ på att städa mitt rum/packa pga att vi ska hyra ut till testarna i två/tre veckor med start imorgon. Fast det är väl mitt eget fel att jag inte börjat tidigare. Men men...
Hmm.. Ni får ha det bra sålänge :)

HAHAHA

HAHAH.. Fy vad jag skrattade då jag såg denna xD Natthumor ♥
''Het kille'' dansar loss:


RSS 2.0