This note is not important

Hej hej, nu är man som vanligt med sina störda/söta vänner! Puss på er :)
Just nu så hyr vi ju ut huset, som de flesta vet... Och idag så fick jag veta att vi ska hyra ut en vecka til (!) Längtar hem sjukt mkt, men men. Man har väl varit med om värre saker. Idag så har jag iaf haft mitt sista utvecklingssamtal i 9:an. Tiden går sjukt fort om man tänker efter. Det gick väll rätt så bra, har då inte sänkt något iaf ;)
Nu händer det nått roligt i köket, måste kolla x) BYE!

if it means a lot to you

Tjao, hej eller nånting liknande. Nu har man då pallrat sig hem efter att ha varit hos Rills med några, och trött är man. Jag och Sara hade lite att göra så vi typ tuperade sönder våra hår, och det var ju rowligt. Fina frillor här altså. :) Och så sitter jag och nöter A day to remembers låtar. Efter? Jo! Men så ska det vara ;)


För en gångs skull..

Nu tänker jag slänga in ett inlägg eftersom det var sjukt länge sen sist. Jaa, vad ska man skriva? Det händer inte spec mkt nu. Dagen har väl gått rätt så fort och på fysiken så håller jag och Jasmin på ned att bygga en robot. Den är då helt klart coolast av alla! Vi har satt fast en ''klo'' på den som typ snurrar tusen varv per sek, nejmen den lyckades då iaf brotta omkull Tobbes :D Sen på slöjden så var typ gamla internetsidor på samtalsämnet och det är inte föränns nu man inser hur störd man var egentligen xD S.s, Pb, Habbo - ja name it. Men nu ska jag gå och titta vad mina söta vänner har för sig i köket. Så POS POS på er ;*

RSS 2.0