Nothing important

Tjosan. Märker ju hur bra uppdatering jag har haft den senaste veckan. Well well.. Ikväll hr jag iaf varit gått bio med min broder och Putte. Vi var dom enda i hela biosalongen så vi kunde prata och dom kunde fisa hur högt dom ville haha! Nejfan. Jag vettefan vad mer jag ska skriva eftersom mitt liv inte är fullt så händelserikt, eller så observerar jag inte det som händer eftersom jag är så sjukt taggad tills vi ska till solen. Det är ju bara 3 dagar kvar trots allt!
PUSSHEJ

2 är ju bättre än 1, right?

Hahahaha på bilden. Ser ut som att jag har hamsterläppar Höhö.. Och bara för att det är så himlans smaskigt trevligt att göra tidsinställda inlägg så ska ni få veta att jag förmodligen ligger och sover just nu. Busigt värre!

Antwort


Kan ju som inte svara på din fråga någon annanstans eftersom du valde att vara hälften anonym så jag gör det här istället :)
För det första så vill jag tacka dig hemskt mycket! Gänget som ska sticka till indien består av min familj och två familjer till så det ska bli roligt. Vi åkte ju till Thailand förra året kring samma datum och det var verkligen trevligt, och jag är säker på att detta kommer bli grymt, om inte grymmare! :)

Have you ever tried




Hallojsan!
Dagens skoldag var väl inte så jobbig som förväntat eftersom vi på samhällslektionen pratade bort typ halva lektionen om konflikterna som ofta uppstår mellan klassen och läraren. Vi är väll rätt dåliga på att ta till oss instruktioner, men han har verkligen tagit betydelsen av otydlig till en ny nivå. Nåja, samhälls är ändå ett av satans verk som det är. På kören diskuterade vi med mentorn om samma sak ett tag och sjöng ett par truddilutter, sedan var skoldagen över. Så då traskade jag hem i solskenet och efter ett tag så var det bara att traska tillbaka till skolan för min sånglektion. Min sånglärare hade halsfluss typ så jag fick sjunga för en vikarie och är nog en av de bästa sånglektionerna jag har haft för det gick så himlans bra. Jag gör framsteg minsann!
Right now sitter jag i mitt kära rum i plogen och har nyss ätit kvällsfika, eller ja middag. Knäckebröd med ketchup och ost på i mikron + ett glas mjölk. Skitagott! Dagen har varit chill som satan, fast jag måste dock säga att min träningsvärk inte är speciellt najs. Har verkligen ont i hela kroppen, så blir nog att försöka springa bort den imorgon om jag har orken. Just nu så har jag inte ork till någonting, är verkligen sjukt trött så ska nog ta och skalla kudden snart. Lame med tanke på att jag brukar vara uppe halva natten i vanliga fall, men är man trött så är man.
Fast, kommer nog sluta med att jag sitter uppe ändå. Brukar vara så.


Goodnight ppls!

I thought i had your word


Hejsan svejsan, här har ni en överglad Annie. Har drabbats av något som stavas R-e-s-f-e-b-e-r och är allmänt hyper och glad. Bara sju dagar kvar nu!
Dagens dåliga nyhet är att jag tappade mitt halsband då jag gick till skolan, hann inte ens ha det en dag. Nog för att jag hade gjort det själv så jag kan bara sätta mig och göra ett nytt. Men det var den första diamanten som blivit bra. Äsch, I've been through worse!


Dreaming of what could be


Dagens dos av inspiration^
Idag så var vi med klassen på en utbildningsmässa på Nolia från kl 9 i nån timme, sen hade vi ett hål på typ 3 timmar om jag inte minns fel. Och fy vad bra humör jag blev på när jag gick tillbaka till skolan efter lunchen. Solen var ju framme minsann! Fint väder hör ju till ovanligheterna i min bild av vintern så det var väldigt uppskattat kan jag tala om. Längtar tills solen smälter bort snöjäveln så man kan börja njuta av livet, och påtal om det så är det inte långt kvar tills vi sätter oss på ett plan och pyser iväg till Indien. 9 dagar tills vi startar våra 14 dagar i värmen om jag ska vara exakt. I'm so exited!
Atm så sitter jag häpnadsväckande nog med en blondering i håret och hoppas på ett ljusare resultat så att underhåret smälter in i löshåret, men det skulle inte förvåna mig om håret blev ljusare än mitt löshår. Jaja, det lär jag ju märka väldigt snart, för nu ska jag nämligen skölja ur färgen.

KTNXBAI

Worst day ever

Ja, har inte orkat uppdatera idag och det är knappt så att jag orkar göra det nu. Dagen har verkligen varit den sämsta på väldigt länge. Puss och kram, Ha det bra.

Dagens dos av inspiration

212443307392088620_aw465wbo_f_large
Bild från we♥it

Come on skinny love


Ankläppar haha. Har suttit forever alone i typ två timmar och sjungit järnet! Har lärt mig Birdy - Skinny Love hihi, den är så fin. Kanske spelar in en cover och slänger upp på yuttan nån gång? Jaja det får vi se senare, nu har jag då inte tid för jag ska ut och möta Tobbe. Oj, han har redan farit, så nu måste jag snabba mig.

KTNXBAI

I spread my wings out

Hallå på er. Nu är jag fixad och klar och ska se om det är någon som vill hitta på något. Letade efter en mössa innan som tydligen har försvunnit. Inte kul :(

Kanske man bleker håret igen idag? Det får tiden utvisa, men det luta åt det hållet för mitt underhår måste bli ljusare. Typ rostfärgat atm, och överhåret är lite gulaktigt det med. Så det blir mössa på skallen tills dess hihi. Har ju införskaffat ett nytt silverschampo och det är då kraftigt mycket bättre än det jag hade innan för efter 2 tvättar med det så ser jag då redan resultat. Well well, nu ska jag dra på mig jackan och glida ner i skorna (hah) och gå ut i det SKÖNA vädret. För engångs skull så är ju temperaturen närmare nollgradigt och det gillas!

POSSHEI

Dagens dos av inspiration

Tumblr_lyxvrfcvtq1qb4r3mo1_500_large
Bild från We♥it

Fake

Mitt löshår har kommit hihiSka bara bleka lite till så blir perffffa!

Bara för att jag har öst in massa bilder med dålig kvalite så kommer det en till här. Är fett glad at the moment. Mitt löshår har kommit! Var ju bara tvungen att prova det, så jag satte in det lite slarvigt. Men efter några blekningar till så blir det nog bra. Sitter förövrigt och håller på att sprängas. Är fortfarande mätt som en gris efter middagen. Åt Pizza med massa najs folk på nya Mathörnan. Dom har ju gjort om där och det var rätt fint. Lite tomt faktiskt, fast det kompletterade dom med en massa högljudda och onyktra tyskar. Trevligt minsann haha..
Tror detta är det sista inlägget för idag, ack så sorgligt! Men ni får ha en bra fredagkväll :)!

Nu ska jag gå och möta min kära Tobias, sen blir det myyyys.

Dagens dos av inspiration

Tumblr_lyzvoth7sa1r7n7vyo1_500_large
Bild från we♥it

It's Friday and everything is poppin'


Godmorgon alla därute höhö.
Just nu är jag fit for fight och ska snart dra mig mot skolan. Det är fredag idag vilket innebär en väldigt chill dag på skolan! Sen så får jag ju träffa Tobias idag också, längtar.
Ja, jag ser ut såhär idag. Börjar bli lite stressad nu så måste sticka. Inte världens längsta inlägg i historien, men ha en bra dag så hörs vi senare :)

New stuff

Bilden talar för sig själv.

Hair inspiration

Svider i mitt hjärta att berätta för er att jag faktiskt saknar mitt mörka hår. Men ska nog ha det vitt några månader, sedan kanske det åker i någon rolig färg. Ohohoh, skulle vilja ha fler än bara en färg i håret då. Typ Turkost + rosa eller typ någon annan kombination. Eller dipdye kanske?
Ogaaahzpcq_qmluydtmvhsdh_38hzovzsej9ap6u3df6gjyt0arlhzelibd-d3abms6yf_qtb0ch-hvhvapozqveggsam1t1ugejmm_qxr8cydrceafzp64t8c8u_large
Dipdye_188250298_large
394068_206206919477583_174285109336431_355555_1351043135_n_large
Bilder från we♥it

nya frillor och 8 mm hade vi här

Klippte mig igår på Hårstudion här i Piteå, var väl behövligt kan jag säga altså! Usch, kommer få klippa mig igen snart eftersom jag måste bleka håret igen. Men då ska jag ta saxen i mina egna händer. Hihi!
Min töjning är nu uppe i en 8 milimeters polkagris spiral hihi. Riktigt värt att göra sina töjningar själv altså! Känns dock väldigt litet med 8 men ska nog stanna vid 10 mm mest troligt.
Dagen har varit riktigt najs faktiskt. För det första så frös jag inte ihjäl påväg till skolan, och dagen har gått rätt fort ändå.
Pratade med min sånglärare i onsdags och jag fick ha min sånglektion 2 timmar tidigare imorgon så att jag hinner med bussen som går till arjeplog 14.20. Eftersom vi slutar 11.50 på fredagar så är det rätt så drygt att man fick en sånglektion kl 14.10. Men, det hör väl till livet det med. Hoppas som tusan bara att jag slipper ha den på fredagar i tvåan och trean. För att vänta några timmar extra för att fara hem på helgerna är inte riktigt uppskattat från mitt håll.

Nu har jag klagat färdigt för idag gott folk! Ska ta mig i kragen och gå ut en sväng
Tjosan!

Dr. Martens

Skulle nästan kunna döda för ett par av dom här just nu. Har nästan ingenting i skoväg som duger. Åhåhåh så fiiinaaaa.

Pallar inte

Sitter seriöst inne med jacka fast fryser ändå. Har vridit upp elementen på max men inte verkar det bli speciellt mycket varmare för det. Det är ju som trevligt att man håller på att frysa ihjäl redan innan man ska gå den 2km långa biten till skolan i kylan. Okej, såg på yr.no nu att det var -23, så att det är ju bättre än innan iaf.
Idag efter skolan så ska jag hänga med Macke, vilket ska bli kul. Skulle även ha behövt tvättat också, men då var det ju synd att dom håller på och måla om tvättstugan eller nått så man får inte tvätta.. :(
Börjar om 25 minuter så nu ska jag göra mig i ordning och påbörja min vandring, håll tummarna på att jag inte fryser ihjäl!
Tack på förhand och hejdå!

The soup is heated

Random Indiska elefanter från Flickr

Huvva så kallt jag har i min lägenhet just nu. Värmde upp lite köttsoppa nyss och nu sitter jag och gör ett tappert försök till att värma upp min kropp. Efter skolan så diskade jag och städade undan lite grann så nu ser min lägenhet okej ut och jag känner mig fett duktig.
Skolan har ändå varit rätt chill idag även om jag inte gillar tanken på måndagar. Dom brukar ju vara sådär överdrivet sega och jobbiga. Men nu är det en dag mindre till iaf fredag hihi!
Och en dag mindre tills vi ska packa väskorna och åka till indien. Borde inte vara lagligt att längta såhär mycket altså. Två veckor i värmen är precis vad jag behöver right now!
Btw så har jag ju börjat äta Solarin nu, det ska tydligen göra så att man blir tåligare mot solen och att man får en jämnare solbränna. Jag har ju äkta svenneskinn som innebär att jag i princip blir röd som en räka direkt jag får en solstråle på huden. Så jag håller tummarna på att det fungerar så att jag också kan få lite färg!

Nej nu ska jag ta och göra lite situps osv, pusshej

Lypsyl-lös


Sitter på historialektionen just nu med extremt torra läppar och låg kroppstemperatur. Dom borde verkligen dra upp värmen i skolan och det var verkligen ingen plusspoäng när brandlarmet gick igång och man var tvungen att gå ut i kylan utan jacka osv. Vettefan hur många gånger brandlarmet åkt igång de få månaderna jag gått skola här. Men bättre det än att det inte funkar överhuvudtaget!
Pga kylan så har jag cp-torra läppar också, och som krydda på moset så har jag tappat bort mitt Lypsyl. Den är en liten jävel på att smita iväg heh..
Kände att jag var tvungen att bjuda på en bild också höhöh


Snow-white

Snart är jag vitare än snön. Håller ju som sagt på att färga håret vitt/väldigt ljus blond. Måste dock klippa av minst en decimeter typ. Fast att det blir slitet är väl inte speciellt konstigt eftersom jag inte bara färgar håret 1, 2 eller 3 gånger utan det är mer än så. Men men, nu ska jag inte tjata mer om mitt hår i detta inlägget!
Atm så sitter jag Marcus och Liv mätta och belåtna i en soffa på skolan. Lunchrasten på måndagar kan inte stavas annat än CHILL. Fett najs med 1,5 h rast. Nejmen nu ska jag vara lite social minsann!


Im leaving on monday morning


Såhär kan en Annica se ut denna morgon

Jag måste börja med att säga att jag är piggare än vad jag trodde att jag skulle vara minsann! Gick och la mig i tid igår, men det tog en massa timmar innan jag kunde somna. Jaja, jag är då vaken nu iaf. Undra varför det går så sjukt mycket segare att sminka sig när man gör det på morgonen? Eller så kanske det är för att man håller koll på tiden samtidigt. I vilket fall som helst så är jag redo att skriva så att pennan glöder nu! Okej, inte riktigt men ska ta och pallra mig till skolan snart.
Ha en bra måndag jao.

Frusna pomritt

EnsåndärfinbildfrånWe♥it

Jag måste erkänna att mina smaklökar är lite weird. Fast, är det verkligen bara jag som gillar frusna pomritt? Är skitagott ju! Satt nämligen och åt det innan. Wuhu. Känner att detta inlägget blev riktigt jävla intressant också. Sådär intressant att man bara vill ta en kniv och sticka den i bröstkorgen. Nejfan, nu var jag nog lite för dramatisk. Ska nog vara lite duktig och gå och lägga mig snart så jag inte är död på skolan imorgon.
Funderar öven på om jag håller på att bli sjuk igen, vilket inte är speciellt najs om det händer. Sitter och fryser som jag vet inte vad. Äsch, sjuk ska jag då inte bli!
Pusshej&Godnatt alla där ute.

ny design

Min förra header

Som ni kanske ser så har jag suttit och knåpat ihop en ny design. Tyckte att det var dags att byta eftersom jag haft min gamla i över ett år, och lite färg skadar ju inte. Vad tycker ni?
Den jag hade innan var ju så svart och tråkig. Nu när jag har livat upp den så kanske jag ska ta och försöka hålla liv i den? Har inte precis varit så duktig på det innan. Men nu ska jag göra ett nytt försök.

Jag överraskar ständigt mig själv med att vara sådär hypersmart som bara jag kan vara. Skrev ett inlägg innan och när jag skulle skriva att om ni inte såg den nya designen så ska ni trycka på F5. Och smart som jag är så tryckte jag på F5 själv, så sidan uppdaterades och allt jag skrev försvann. Ska man skratta eller gråta? Själv la jag iväg ett avgrundsvrål. Undra om mina grannar tycker att jag är normal.. Jaja, nog om det. Sitter förövrigt och tycker synd om mig själv eftersom det är så kallt ute och jag som hade tänkt att gå ut och röra lite på fläsket. Men så blev inte fallet. Växthuseffekten, FuckHellNo.
Så idag är det inte många saker som står på listan. Kanske ska ta och röja upp lite här inne, men det återstår att se.

RSS 2.0