Grönt the och lakrits

Hejsan alla fina och fula. Just nu sitter jag med magont på historian och väntar på att läraren ska dra igång lektionen. Och för de som vill veta så passar inte the och lakrits bra tillsammans. Ajjjjj vad ont jag fick, och nu måste vi börja jobba.
KTNXBAI


History

Tjosan! Märkte nyss att det fanns en blogg.se app så jag var tvungen att ladda ner den och skriva ett inlägg med den haha. Jag är stolt. Sovde typ 8.5 timmar inatt vilket resulterade i en pigg tjej.
Just nu sitter jag på historia lektionen och har väl inte sådär jätte roligt, men det hör till livet det med. Idag efter skolan så ska jag vara sådär jätte duktig som man inte är så ofta. Ska tvätta, städa läggan och diska. Har även blivit bjuden på middag hos Linus och Jenny så det ska bli najs!
Kan även inflika att det nog kommer upp en ny bloggdesign inom kort. Tog ett par bilder igår så nu får vi hoppas att mina kunskaper inom HTML kodning inte har runnit ut i sanden, för det var ju trots allt ca ett år sen jag kirrade en ny bloggdesign.
Ajja. Ni får ha det bra sålänge för nu ska jag läsa vidare i historieboken!


Kyss o hej!
Jaa ni, detta blev väl inte det mest intressanta blogginlägget jag har gjort.


Och så ska ni veta att jag saknar min sara i plogen, puss på dig söten<3

that makes me vip

Dagens uppdrag var att städa rummet. Okej, skulle ju kliva upp tidigt, tömma diskmaskinen osv. Men är man morgonstrött så är man. Rummet är i alla fall rätt så fint nu så snart ska jag stoppa ner fötterna i skorna och vandra in mot samhället. Det konstiga är att hur tråkigt man vet att man kommer få när man går ut så spelar det ingen roll hur roligt man kan ha hemma vid datorn osv haha.. För jag kan verkligen inte sitta inne en hel dag, har en stort socialt behov. Fast i Piteå är det en helt annan sak. Ajja, man vill väl utnyttja tiden man har med sina fina vänner här. Tobbe kommer ikväll by the way. Han ska nog sova här, har saknat honom så mycket. Uschiamej! ♥
Nejfan, nu ska jag ta mig i kragen och börja röra på fläsket.
Pusshej :)

twothousendeleven

Jag hade faktiskt tänk att kirra en resumé av det gågna året. Har dock inte så mycket bilder kvar från 2011 eftersom min dator kraschade och alla bilder försvann, men lite har jag och jag ska ge mig på ett försök.
Januari:

Coola gänget @ väldigt länge sen.<br /> <br /> Jag längtar tills min hårfärg kommer. bara så ni vet<br />
Efter att ha blivit less på att ha min tråkiga blonda färg så tog jag tummen ur röven och slängde i lite färg i håret, resultatet blev väldigt blåsvart och jag kände mig väldigt nöjd och trivdes i mitt mörka hår.
(snodde bilden ovan av moa)
Awesome ♥
En väldigt gammal och seriös bild på mig och Rills.<br /> <br /> Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? You will never know<br /> 2. Har du fått en kyss/ett hångel den närmsta veckan? yes<br /> 3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Typ Jocke?<br /> 4. Hur lång är du? 160 (?) måste mäta mig...<br /> 5. Vilken är den senaste filmen du sett? The eye kanske?<br /> 6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Ok<br /> 7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, ringa typ.<br /> 8. När såg du senast din mamma? Igår<br /> 9. IG i något ämne? Nej<br /> 10. MVG i något ämne? Ja<br /> 11. När vaknade du idag? Kl 8.<br /> 12. Vilken är din favoritplats? huh?<br /> 13. Vilken plats fördrar du minst? i dont get it.?<br /> 14. Var tror du att du befinner du dig om tio år? I köket (Ha-ha)<br /> 15. Hur stor är din säng? 90, men ska få en större.<br /> 16. Vad sover du i? Stor T-shirt eller linne<br /> 17. Hur många kuddar har du i sängen? 1<br /> 18. Vad har du bott i/bor? Hus<br /> 19. Tycker du om kinamat? Ja &lt;3<br /> 20. Tycker du om kaffe? Mhmmm...<br /> 21. Vad dricker du helst till frukost? Typ, juice? Nää.. vet inte.<br /> 22. Kan du spela poker? Jao<br /> 23. Känner du någon som fyller år samma dag som dig? Yes<br /> 24. Vill du ha barn? Inte nu<br /> 25. Kan du några andra språk än svenska? Ja<br /> 26. Har du åkt ambulans? tror det va<br /> 27. Havet eller bassängen? havet<br /> 28. Vad spenderar du helst pengar på? Heheheheh, typ kläder? och bus ;D<br /> 29. Är du cool? Alltid!!<br /> 30. Kan du rulla med tungan? Whaaat?<br /> 31. Vem är den roligaste du känner? Dig!<br /> 32. Vad har du för ringsignal? It never ends hade jag, men den ändrades i Lördags (?) hahahah.<br /> 33. Har du kvar klädesplagg från när du var liten? Kanske det<br /> 34. Vad har du närmast dig som är rött? Cola flaska<br /> 35. Kan du byta olja på bilen? Nej<br /> 36. Vilken var den senaste boken du läste? Hungerspelen &lt;33333333333<br /> 37. Vem delade du senast säng med? Hm.<br /> 38. Dansar du i bilen? HAHAHAHA nej? vem fan gör det..?<br /> 39. När var du i kyrkan senast? Skolavslutningen kanske?<br /> 40. Hur många hål har du i öronen? 7, varav 5 hemmagjorda (a) 8)<br /> 41. Har du någon piercing? nepp men snart<br /> 42. Har du någon tatuering? nää, men vill ha på handleden<br /> 43. Gillar du någon just nu? nei<br /> 44. Har du provat droger? Nej<br /> 45. Röka eller snusa? röka<br /> 46. Har du pojk/flickvän? nope<br /> 47. Vad är ditt mobilnummer? 072-7310485<br /> 48. Vad ska du göra ikväll? Skriva nå so skit och sova<br /> 49. Har du några syskon? jo<br /> 50. Hur mycket pengar har du på mobilen? Abonnemang = oändligt typ xD
Kände att jag hade för kort hår haha, så jag skaffade löshår och hade riktigt roliga kvällar ute med fint folk :)
<span>Bara för att vara extra frän så snor jag en <span style=
Lånade Sunes mössa, fjantade på och drack varm choklad på hemkunskapen.
Tappade även min kära skit SE mobil i golvet i Joakims stuga i slutet av månaden, den gick i två delar och jag var mobillös i ca en vecka. Skaffade mig ett nyårslöfte: att sluta snusa.

Februari:

<div style=
Köpte min broders htc diamond för en femhundring. Tog väldigt vita bilder på mig själv.
Kul kväll igår, blev inte som man tänkt sig men endå ;D<br /> <br /> Bilden: Bara för att Nillas och Tobbe är sötast xD Fyfan vad kul det var! Höhö och alla på chattroulette bara skrattade ;P
Sminkade Tobbe och Nillas till turkar och gick in på chatroulette. Himlans kul var det! :)
Jag, Tobbe och Rills var förskylda, men vi bestämde oss för att fara till Kraja för att basta. Tog en fin bild i en spegel. Åkte dit och tbx i Puttes epa, och kallt var det. Så det slutade med att efteråt låg vi i min soffa hela kvällen och snorade, hostade, åt glass och drack thé. Jag och Rickard skrattade som satan åt Tobbe utan att veta varför. Kul!
Tog fina egobilder i morfars spegel medans mina vänner spelade tv-spel
Åkte till Thailand med ett härligt gäng folk och hade det riktigt trevligt!
Började även att få upp ögonen för en fin pojke. :)
Mars:
Bara för att jag är så fedt gangster. Eller så inte.<br /> Hade SJUKT härligt i thailand iaf. Kommer bilder sen då jag flyttat hem igen.<br /> Idag så har man iaf träffat de flesta som man saknat som tusan :) Najjjjjjjs med ett stort N. Hehe.. Tragiskt att man sitter hemma en lördagkväll, men ingen ska ju typ ut sååå.. Meheh.. så var sociala eller nått liknande? ;)
Hade tråkigt hos morfar och tog fina cambilder hah.
Bara för att jag och Säährääh är snyggare än er då vi tuperar sönder vårt hår ;DDDDDDD<br />
Hade riktigt roligt hos Rills när han hade FF i en vecka haha. Jag och Sara tuperade jäveln och tog fjortisbilder i Rills badrum. Hade 3.5a race och fick även den första kyssen som betydde något för mig. Mars var riktigt najs.
April:

Fuck.
Hade roligt men skämde dock ut mig totalt.
HAHAHAHAHAHA... Okey.. Peddoblickar och knullruffs. Kan det bli bättre?<br /> <br /> Idag så for vi upp till Galtis med skolan skitkul faktiskt! Jag åkte snowblades som vanligt, men det var inte det bästa föret kan jag ju säga. Man typ sjönk ner i snön efter man hoppat och så var det kalfläckar typ överallt x)<br /> Kvällen har spenderats på Medan ett tag där jag Tobbe och Josef tränade lite på vårt uppträdande osv, och Macke Jocke och ola joinade oss ett tag. Sen så for jag och raggade med Sune och Putte. Sen så for vi + Moa och Christian i söderbergs epa, till pipudden och gästade fika och sladdade på isracing banan :) Kul kväll alla! :D:D:D<br /> <br /> Hehe.... Jag och nå folk ska typ till Jäckvicks skidbacke och åka snowboard. Första gången jag provar. Kommer döööööööööööööööö(!)... D:
Färgade luggen lila och tog massa mongobilder i hopp om att få en bra affischbild till vår spelning.
Hej Kinesögon... <div><br /></div> <div><span><span style=
HAHAHA.. Vi for ju som sagt till Ballastviken igår, och idag då vi skulle hem så missade vi bussen. Så vi började gå mot Jäckvik.<br /> Efter typ 30 försök med att lifta så ställer jag och Sara oss själva vid vägen och får stopp på en bil på andra försöket(!). Girlpower här altså ;D<br /> Så den norska rödhåriga lilla saken skjutsade oss till jäckvik och så fick Jockes farsa skjutsa oss hem till Arjeplog därifrån :)<br /> <br /> Kul kväll har det åxå varit :) Tacksi ♥♥♥
Var nöjd med min lugg och tog en massa egobilder.
Hängde med massa fint folk om kvällarna
Vi handmålade en banner på bilden i skolan som blev fin.
Några kompisar snodde min telefon under tiden och tog fina bilder och tattade ett nummer som dom vägrade att erkänna.
HAHAHHAHAHAHA inte snygg.. MEN ALLA SKA KOMMA!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vi hade vår spelning och det var riktigt kul!
Tog fina egobilder i ett trapphus med Rills
Firade Valborgs, som förövrigt var roligt tiden jag var där men barkade totalt. Fick även under den kvällen hoppet tillbaka litegrann om att jag inte var den enda som kände som jag gjorde.
Så jefla snygga asso. Bild@en bit utanför Ballastviken då vi missade bussen hem till arjeplog och fick lifta med en norsk till jäckvik xD Du är nog inte seriös
Osäker om det var i April eller maj, men vi följde iaf med till Mulles stuga och när vi skulle till Arjeplog igen så "missade" vi bussen. Den var försenad egentligen. Men vi började iallafall gå. Vi fick cigg av en gammal tant och liftade med en norsk till Jäckvik. Haha!
Maj:


Tog en bild som jag tyckte jag blev söt på.
Riggade upp min kamera och posade med Sara och Josef.
Mina föräldrar drog utomlands, så hade en hel del filmkvällar hemma hos mig med fint folk.
Gjorde även det valet som jag ångrar mest av allt i mitt liv som gjorde att jag började må inte allt för bra.
<b>Bara för att jag har tråkigt :)</b> <div><b><br /></b></div> <div><b><span><font color="#000080"><font size="4"><span style=
Ställde upp i en modevisning med en knasig sminkning.
Drog även med några kompisar till min stuga. Fyllde år och min födelsedag måste ha varit kass, för kom inte ens ihåg vad jag gjorde då.
Juni:

<p><span>Svarar du i telefonen: Hallå hä ä Annica, Hej<br /> Vad gör du när du är kär i fel person: hm.<br /> Tycker du om gul-bil-leken: Roligaste som finns, eller så inte.<br /> Mycket pengar har du i plånboken just nu: 500 typ<br /> Mycket är klockan: 14:45<br /> Många kontakter har du på msn: Orkar inte räkna.<br /> Spenderar du en regnig dag bäst: Kompizar</span></p> <span><br /> <br /></span> <p><span>VEM<br /> Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Rills - ''Hos Tobbe ska boxning nu :)<br /> Pratar du med på msn just nu? &nbsp;Ingen<br /> Ringde dig senast? Fredrik</span></p> <span><br /></span> <p><span>Pussade dig senast? Obbie<br /> Vill du kasta en sten i huvudet på? Cornelis AHHAHA<br /> Ska du träffa imorgon? My friends ;D</span></p> <span><br /></span> <p><span>Sov du med senast? min katt<br /> Festade du med senast? haha, många, men var mest med Obbie.</span></p> <span><br /></span> <p><span>Vem fick du senast sms av? Julia</span></p> <span><br /> <br /> <br /></span> <p><span>-</span></p> <span><br /> <br /></span> <p><span><br /> JA- OCH NEJ-FRÅGOR<br /> Cyklat utan händerna: Yepp<br /> Gråtit en hel natt: Yepp<br /> Druckit så du spytt: Yepp.&nbsp;</span></p> <span><br /></span> <p><span>Åkt vattenskidor: ne</span></p> <span><br /></span> <p><span>Åkt rullstol: Nej&nbsp;<br /> Gjort en bakåtkullerbytta: &nbsp;Jodå<br /> Köpt lösgodis: Haha. vem har inte?&nbsp;<br /> Haft träningsvärk: Yepp<br /> Önskat att du var det andra könet: Nope&nbsp;</span></p> <span><br /></span> <p><span>Sett din kompis i rosa kanindräkt: Haha, nej.</span></p> <span><br /> <br /></span> <p><span>-</span></p> <span><br /> <br /></span> <p><span>OM JUST DIG</span></p> <span><br /></span> <p><span>FULLSTÄNDIGT NAMN : Annica Saga Charlotta Lundström</span></p> <span><br /></span> <p><span>FÖDD : 1995 - 05 - 29</span></p> <span><br /></span> <p><span>BOR: &nbsp;Arjeplog aka. Actionplog</span></p> <span><br /></span> <p><span>SMEKNAMN : Annie</span></p> <span><br /></span> <p><span>FAMILJ : Mamma, pappa, syster, bror</span></p> <span><br /></span> <p><span>SKOLA : Sommarlov ;D Men till hösten börjar man på Hornavanskolan :)</span></p> <span><br /> <br /></span> <p><span>HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..<br /> SAKNAT NÅGON : ja</span></p> <span><br /></span> <p><span>ÅNGRAT NÅGOT: Faktiskt inte :)</span></p> <span><br /></span> <p><span>LJUGIT : Mot mina föräldrar, ja&nbsp;</span></p> <span><br /></span> <p><span>SVIKIT NÅGON : nej</span></p> <span><br /></span> <p><span>KÄNNT DIG SÄMST : ja</span></p> <span><br /></span> <p><span>GRÅTIT : Ja&nbsp;</span></p> <span><br /></span> <p><span>SKRATTAT : jaa</span></p> <span><br /></span> <p><span>VARIT SJUK : Yepp</span></p> <span><br /></span> <p><span>VARIT UTOMLANDS : nej</span></p> <span><br /> <br /></span> <p><span>KÄNSLOR<br /> GRÅTER DU OFTA : Beror på.</span></p> <span><br /></span> <p><span>SKRATTAR DU OFTA : ja</span></p> <span><br /></span> <p><span>HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: SÅ JÄVLA FUCKING GLAD :D</span></p> <span><br /></span> <p><span>HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: bättre än bra. men samtidigt depp</span></p> <span><br /></span> <p><span>HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Men nej</span></p> <span><br /></span> <p><span>HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Yeppz<br /></span></p> <span><br /></span>
Tog en MASSSAAAAAAAAAA egobilder hahaha
Nu har man sommarlov.&nbsp; <div>Är glad, men samtidigt så är det sorgligt.</div> <div>10 juni 2011 ska jag aldrig glömma</div> <div>R.I.P 9A !</div> <div>Kvällen sög till en början då vi var i jutis med föräldrarna, men sen då man kom ner till samhället så for man till tjirtjack (stavning) sen hängde man på samhället. Hann mycket den kvällen.&nbsp;</div> <div>Sprang ifrån soc typ</div> <div>gjorde busiga saker</div> <div>var med om underbara stunder</div> <div>osv. crazy kväll.&nbsp;</div> <div><br /></div> <div>KOMMER SAKNA KLASSEN SÅ FETT MKE!!!!!!!!!! &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;33&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3</div> <div><br /></div>
^Snodd av Helena
<div><span><font size="2"><b>En bild som väcker känslor</b> - Jag låter bilden tala för sig själv</font></span></div> <span>Någon du litar på<br /> En bild som du tagit<br /> En bild på någon som fyller år i denna månad<br /> En bild som får dej o tänka på en person<br /> Du för ett år sedan<br /> Du som busig<br /> Någon som betyder mycket<br /> Någon du tycker är söt</span><div><font size="4" color="#FF99CC">Rills, Jag och Jocke på Examen :)</font></div> <div><font size="4" color="#999999"><br /></font></div> <div><font size="4" color="#999999">~~~~~~~~~~</font><font size="4" color="#FF0000">♥</font><font size="4" color="#999999">~~~~~~~~~~</font></div> <div><font size="4" color="#FF99CC"><br /></font></div> <font color="#FF99CC"><font size="3">What are words<br /> If you really don't mean them<br /> When you say them<br /> When it's love<br /> Yeah, you say them out loud<br /> Those words, they never go away<br /></font><font size="3">They live on, even when we're gone</font></font> <div><font size="3"><br /></font> <div><font size="4" color="#999999">~~~~~~~~~~</font><font size="4" color="#FF0000">♥</font><font size="4" color="#999999">~~~~~~~~~~</font></div> </div>
HeHheheheh, när jag sjunger i kyrkan.<br /> <br /> Jag böjer alltid min rygg lite när jag sjunger, men tänker aldrig på det. haha<br /> <br /> bara så ni vet lixom<br />
Slutet av alla dessa år i grundskolan med den bästa klassen kom tillslut. Skolavslutningen, så sorgligt, men samtidigt skönt att slippa kyrkholmsskolan. Glömde att måla ögonfransarna och hade på mig en klänning för 50 kr från thailand hahah eftersom jag inte hann fixa någon bättre. Sjöng låten Vi Är En i kyrkan och så nervös har jag aldrig varit i mitt liv och var väldigt förkyld. Hade det trevligt på kvällen och hängde mest med Tobbe. Det var då jag förstod att han verkligen hade stulit mitt hjärta.
Haha, så gåre när vi har tråkigt. Davi och jag ;D
Posade framför kameran med Davi
<p>Hahahah, här var vi allt annat än normala. ;) kul kväll iaf, puss på er grabbar :D.</p>
<p>Vackert</p>
Hade en riktigt rolig kväll med några härliga grabbar!
<p>Hahahhaahha popcorn&lt;3fyfan va ful filmen feast är! Om ni inte ha sett den, se den!!!! ;D</p>
Såg en massa skräckfilm och käkade Indian Pop-Corn
<p>Eheheheh&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3</p>
Tog ännumer Egobilder
<p>Man kanske skulle ha gått och blivit gangster? Hahaha skulle fan kunna tälta i tröjan. Pusspårej&lt;3</p>
Hade fin-fina kvällar på Mackes altan och lekte gangster
<p>Kunde inte sova, kan inte det nu heller, så jag for ut och gick, sen kom Putte o Tobbe me epa och skulle bada vid fontänen så jag hängde på. Tänkte bada men kom på att trosorna jag har på mig blir genomskinliga, så det blev bara Putte som badade haha. Åhhh. Vill bli trött. Vill sova. Blääääää</p>
Kunde inte sova en natt så for ut och gick, sen plockade Putte och Tobbe upp mig. Vi drog till fontänen där Putte badade haha!
Juli:
Wuääää<br /> har varit utan telefon hela dagen.<br /> Får simkortet imorn efter skolan.<br /> Längtar typ<br /> Sjukt hur beroende man är av mobilen<br /> Nä<br /> nu ska jag äta upp min vaniljkesella<br /> KYSS
Drog till stockholm med några av de bästa grabbarna. Träffade Simon och gick på Sonisphere och såg In Flames + Slipknot och några andra band. Tog även en bild med In Flames bassist. Awesome!
Såg äckligt stora spindlar på Simons brygga.
Okej, denhär var svår. Men att stå på scen är en av de sakerna som gör mig lycklig. Jag har fet scenskräck, men det är ändå nått speciellt med det. En bild på dig själv som lyckligast En bild på dig själv på den senaste festen En person som du alltid har roligt med Den du senast träffade En rumpa En bild på din favorit film En dag du minns En bild som väcker känslor Någon du litar på En bild som du tagit En bild på någon som fyller år i denna månad En bild som får dej o tänka på en person Du för ett år sedan Du som busig Någon som betyder mycket Någon du tycker är söt
Uppträdde med Zilenze på silveryran. Första gången med bara livemusik och med vår egenskriva låt. Hade riktigt roligt efter också :)
Hade riktigt roligt en natt med macke då vi dampade runt hemma hos mig, hittade mögligt korvbröd i skafferiet och gick sedan ut och vandrade på samhället. Filmade en massa och höll på att dö av skratt.
Blev less på mitt hår, så tog fram saxen och klippte upp det väldigt mycket. Blev rätt nöjd med resultatet men började ångra mig någon dag efter.
<p>Jag och Rills @ ett golv ;P</p>
Hängde mycket i sporthallen på lugnet då några kompisar boxades.
Piercade även naveln. På månadens sista dag blev jag tillsammans med världens finaste pojke - Tobias Omma♥
Juli var nog en av årets bästa månader.
Augusti:

Färgade luggen blå och åt en massa stuvade morötter.
HHAHAHHAHAH fyfan va snygg man kan va. <div>Jag å måcke</div>
Tog massa, haha, fiiiiina bilder med Macke!!
<div><span><font size="3" face="'courier new'">En till listaaaa</font></span></div> <div><span><font size="3" face="'courier new'"><span><font size="3" face="'courier new'"><br /></font></span></font></span></div> <span>Jag är:<br /> [ ] Pojke<br /> [x] Flicka<br /> [x] upptagen<br /> [ ] förlovad<br /> [ ] gift<br /> [ ] singel<br /> [ ] singel och letar</span> <div><font size="3" face="'courier new'">[ ]Palyer<br /> [x] ärlig<br /> [x] knäpp<br /> [x] omtänksam<br /> [x] störd<br /> [x] vänlig<br /> <br /> <br /> Jag äter:<br /> <br /> [x] kött<br /> [x] fisk<br /> [x] fågel<br /> [x] grönsaker<br /> [x] frukter<br /> [x] rotfrukter<br /> [x] mjölkprodukter<br /> [x] pasta<br /> [ ] tabletter<br /> <br /> <br /> Jag dricker:<br /> <br /> [x] mjölk<br /> [ ] havredryck<br /> [x] energidryck<br /> [x] juice<br /> [x] saft<br /> [x] läsk<br /> [x] kaffe<br /> [x] te<br /> [x] o'boy<br /> <br /> <br /> Jag älskar:<br /> <br /> [x] mina vänner<br /> [x] min säng<br /> [x] musik<br /> [x] att sjunga<br /> <br /> <br /> Jag hatar:<br /> <br /> [x] bimbon och "plastics"<br /> [x] pedofiler<br /> [ ] alkoholister<br /> [ ] knarkare<br /> [ ] fiskare<br /> [x] misshandel<br /> [x] mördare<br /> [x] våldtäkter<br /> [ ] utlänningar<br /> [x] krig<br /> <br /> Jag har:<br /> [x] haft kvarsittning<br /> [x] kommit för sent till en lektion<br /> [x] skolkat<br /> [/] varit på besök hos rektorn<br /> [x] gråtit mig till sömns<br /> [ ] blivit mobbad<br /> [ ] nästan blivit dränkt<br /> [ ] blivit misshandlad<br /> [x] blivit ut stirrad<br /> [x] blivit anklagad för saker som jag inte har gjort<br /> [x] kramat någon av motsatt kön<br /> [x] kramat någon av samma kön<br /> <br /> <br /> Jag har blivit kallad för:<br /> [x] mitt namn<br /> [x] mina smeknamn<br /> [x] hora<br /> [x] slampa<br /> [x] bimbo<br /> [x] emo<br /> [x] benrangel<br /> [x] sötnos<br /> [x] bitch<br /> [x] punkare<br /> [x] du</font></div>
Dödade massa möss
Lanade en massa med dom här tre bland annat.
Inte fagert. Dagen har vart kraftigt seg, och försovde mig imorse. Kul. Jag vill beställa kläder hihihihihiihihihihi.. Ska nog göra det snart vaaaaaaaaaaaa :)
Sitter på Samsam.. Fyfan. Friss Delux med Paraboler HAAHAHAHAHAH
Färgade håret helsvart. Började Samhälls på Hornavanskolan med en hel del folk från förra klassen. Gick åt helvette för att jag hatade linjen, började fundera på att byta till media eller musik. Tog massa cambilder med skoldatorn och försovde mig en massaaaaa.
September:

Snart far man till Arjeplog igen :)<br /> Har kollat på en lägenhet idag, och ska förmodligen flytta in dit nästa vecka :D:D:D:D:D:D:D
Bytte skola, började i världens mysigaste klass ES1b på Strömbackaskolan i Piteå. Och världens najsigaste linje, estet musik. Blev inneboende hos Linus och Jenny ett tag.
Fly away, leave the bloody past behind your wings<i><font color="#999999">It's amazing how you can speak right to my heart</font></i>
Spenderade en hel del tid i Photoshop
Var med fint folk och tuperade håret så att man kunde ställa flaskor på skallen.
Åt MASSAAAAA kebab. mumz
Köpte ny jacka som Macke tog på sig
Oktober:

Bara för att ni inte har kartonger som bord.<br /> Nejmen när resten av möblerna har kommit så kommer det bli sjukt naiz :)
Fick egen lägga och var tvungen att sova på en fet luftmadrass ett tag.
<p>Yee de gickväl bra attspela idag trots att jag var fettttttttt nervös. Hehe efter det for jag till Helena och sen till nån Linus schönbäck och träffade min älskiiiiiii oh vad jag älskar dig min älskade baby&lt;333333333 hehe. Nu är jag he ma iaf med massa brännässle blåsor eller vad man nu kallas dom. Alkohol är najs gonatttttttttttttttttttt</p>
Höstmarknad var namnet. Hade fett roligt.
Uppträdde med Zilenze då också
Fyfan vad jag fryser <div>intressant? Jo.</div> <div>PUSSSSSSSSSS</div>
RUFFNECK HIHI
Lagade ärtsoppa som första middagen i nya läggan.
<p>Jag kommer inte på nån bildtekzt men dehär är då mitt skolfoto iaf</p>
Fick hem skolfotot som jag tog med samhällsklassen
<p>Åkte borta vägen haha, är på sjukan nu</p>
Åkte av vägen påväg hem till Arjeplog några mil utanför Piteå
Har man tråkigt så har man. Luggen är inte sådär röd irl. Mer åt mörkrosa hållet.
Färgade luggen lila/rosa/röd igen.And we ran through the moonlight far beyond<br /> And we laughed at the moonlight far beyond<br />
Hade fett roligt en natt i Arjeplog
November:
Impulspiercade smiley haha<br />
Imorn kommer min bejb hit. längtar massor.<br /> <div>Nu ska jag ta ett glas vatten och sen ska jag diska.&nbsp;</div> <br /> <div>Mindre roligt det altså.&nbsp;</div> <div><br /></div> Ni får ju dissa mina vitare partier längst ner på tänderna om ni vill<br /> <div>PUSSHEJ</div> <br />
Tog smiley på mej själv en kväll jag hade tråkigt, men tog ut den efter några dagar.
Fan vad jag spammar bilder på mig sj haha..<br /> aja, lanade som sagt inatt. Vi la oss kring halv sex för att sova, men då började jag ASGARVA och alla utom ante och Josef blev pigga typ och klev upp och spelade litte till. Somnade 8 / halv 9 eller nått sånt.<br /> Trött är jag då<br /> POUSS
hahaha fint<br /> <br /> HAR FETT TRÅK!<br /> <br /> MSN!<br /> <br /> 1.Har du pussat nr 13?<br /> Nej fyfan i helvette, aldrig att jag någonsin ger en sådan horjävel en puss<br /> <br /> 2. Har du nr 6 mobil nr?<br /> Aarå<br /> <br /> Är du kär i nr 26?<br /> nope<br /> <br /> Har du kramat nr 10?<br /> nej<br /> <br /> Är du bästis med nr 29?<br /> nej<br /> <br /> 6. Gillar du nr 30?<br /> Ja, släkten forfaen<br /> <br /> Har du varit kär i nr 17?<br /> Haha typ, fast nä<br /> <br /> Har du varit med nr 25?<br /> nope<br /> <br /> Längtar du efter nr 21?<br /> nej<br />
Tog massa cp bilder i brist på annat att göra
Mitt hår är helt uppfuckat just nu <div>--------</div> <div><font color="#FF99CC">Jag vet inte om jag har kommit nån vart i veckan. Får veta när jag kommer hem. Hoppas jag inte blir besviken. Men det blir jag inte. Det vet jag. Det kan jag bokstavligt talat känna på mig</font></div>
Klippte luggen själv och började blondera överhåret
Beställde en klänning till balen och ritade hur det såg ut i min skalle haha.
bara för att jag har tråk och för att min gitarr är mumz Hur bortskämd är du? [/] egen boxer [ ] egen dvd [ ] egen video [x] egen dator [x] bredband [x] mobil [ ] mp3 [x] iPhone [x] eget rum summa: 5,5 [x] säng större än vanligt [ ] studsmatta [ ] pool [ ] basketkorg [ ] fotbollsspel [ ] hockeyspel [x] cyckel [ ] pokerbord [x] bor i hus [x] en bil i familjen summa: 4 [x] Nitendo Wii [ ] X-box 360 [ ] PlayStation 2 [ ] PlayStation 3 [x] Nitnendo DS [x] Gameboy Color [ ] Gameboy Advance [ ] GuitarHero [ ] Singstar [ ] moped [ ] cross summa: 3 [x] Mamma [x] Pappa [x] Bror [ ] brorsdotter [ ] systerson [x] Syster [ ] Systrar [ ] Bröder [ ] Farmor [x] Farfar [ ] Mormor [x] Morfar summa: 6 [ ] varit på skidsemester i utlandet [x] varit på solsemester i utlandet [ ] varit i grekland [ ] varit i USA [x] varit i Thailand [x] varit i Asien [ ] varit i Frankrike [x] varit i Spanien [x] varit i något övrigt land i Europa [x] varit i Stockholm summa : 6 [x] Mer än 5 skor [x] Mer än 5 byxor [x] Mer än 10 tröjor [x] Har märkesskor [/] Har märkeskläder [x] Har dyr parfym [x] har varit på konsert [x] åkt båt [x] åkt flygplan [x] åkt tåg summa: 9.5 [x] du har sovit på hotell [x] du har sovit i tält [x] du har sovit under bar himmel  [x] du har sovit i husvagn/husbil [x] du har sovit över med någon [x] du har tältat med dina kompisar [x] du har åkt buss själv [ ] du har åkt vasaloppet [x] du har vunnit någon tävling [x] du har vart ute efter klockan 22.00 summa: 9 [ ] du har ALDRIG skolkat [x] du har ALDRIG fått IG [ ] din lärare har ALDRIG ringt hem [x] har något husdjur [/] ditt rum är stort [ ] du får alltid pengar när du ber om det [x] du har en hel del vänner [  ] du får oftast som du vill [x] din mobil har kamera <sp
Fick en awesome stålsträngad röd gitarr
Spräckte även displayen på min Iphone.
December:

Blonderade överhåret två gånger till och lät luggen vara med denna gång. Tog massa cooooooooooola bilder i Mackes spegel
<div style=
Ibland kan jag bli så fruktansvärt irriterad, och denna kväll är inget undantag. När folk bara sätter sej och skriver saker som dom inte vet ett skit om, inte varit med om eller har något med att göra. Sitter och dömer folk, rakt uppochner. Tänker inte på att det faktiskt finns de som känner sej träffade. Nu talar vi inte om någon "fjortistext". Men vad tjänar detta till? Jag tror inte att någon av er förstår ett skit av det jag snackar om, och jag tror inte heller att någon kommer bättra sig. Men men, vissa saker får man leva med, <div><br /></div> <div>Och en annan sak som jag också tycker är rolig, att när det väl gäller så ser man vilka som ids lägga ner lite extra energi på att försöka förstå.&nbsp;</div> <div>Svaret man får är lika förvånande varje gång.</div> <div><br /></div> <div>Jag börjar om 7,5 h så nu ska jag försöka skriva lite historia, men känner mig inte ett dugg taggad.</div> <div>Fuck dagens samhälle, oj vad busigt. Kändes lite anarkistiskt. Nej fyfan.</div> <div><br /></div> <div>HEjdå. Kanske jag smiter iväg från skolarbeten och slänger upp en bild till. Men det kan jag inte svara på, det får framtiden visa.</div>
Hade rowligttt i Photoshop
Hehehehehe <div>En väldigt osminkad Annie<br /> <div>Måste köpa mer löshår</div> <div>Blont och svart</div> <div>Men om det blir vet jag inte</div> <div>Och isf blir det efter jul</div> <div>Har 4,73 kr på kortet atm</div> <div>Måste bleka håret igen också</div> <div>Vill inte riskera att håret blir turkost då jag färgar det</div> <div>Längtar tills vi har lov också</div> <div>Fast den som inte gör det måste ha nått allvarligt fel imo</div> <div>PUSSHEJ</div> <br /></div>
Blonderade överhåret ännumer
Ja, målarskills har man då inte. Men jag vill tatuera in något liknande so bad. :C
Ritade en tattoo som jag vill ha
<p>Wuhuui, här skriver vi i salt mina vänner. Fan vad jag tycker synd om morfar haha (vi hyr ut huse så vi bor där) skulle va hemma 2, kom hem 08.30 och var inte fri från alkohol.</p>
Skrev mitt namn i salt
hehhhhhhhhhhehhhhhhhhh
FML, glömde köpa lypsyl..<br /> <br /> Jaa, sitter här vid datorn som vanligt fastän jag borde plugga<br /> <br /> Och som kryddan på moset så har mitt ljudkort typ pajjat<br /> <br /> Kommer avlida, behöver musiiiiiik! :C
SHFRIHET/=¤Y#T)O"H¤WESD=/f98t3ugkjerf<br /> <br /> Haha, osså var man förbannad o bara slog på tangentbordet osså blev de frihet. Ajja. HEJDÅSPJOLNKmedgfv
Färgade överhåret blått/turkost
Bara för att jag är fett frän<br /> Råkade koka över mina nudlar<br /> HEHEHEHEHEHE<br /> Dom var äckliga<br /> Ajja, väntar på pappa<br /> Då han kommer ska jag till Arjeplog<br /> SKÖNT!!!!<br /> <br /> Btw så måste jag typ gå barfota på balen. Nejmen får hoppas att syrran har några som funkar<br /> Vinterns sko-mode SUGER PUNG
Hade tråkigt och längtade fett mycket till jullovet. Min musiklärare sa även att jag sjöng som Justin Bieber. FML...
Gick på Vinterbalen med fint folk
Skulle dygna inatt men failade och försovde mej till kl 12 hAha<br /> Gjorde även vanlijpudding, och höll på att skratta ihjäl mig. gjorde det när bilden togs åxå haha, men sena nätter @ skype i mitt &lt;3<br /> <br />
HEHEHE, dygning på G med Max på Skype! Alex den Pussyn gick ju å la sej ;o
HEHEHE, dygning på G med Max på Skype! Alex den Pussyn gick ju å la sej ;o
Dygnade med Max Och Alex via Skype, lagade vaniljpudding, gjorde vackra bilder i photoshop. PUDI PUDI, GIGA PUDI!
Höll på att skratta ihjäl mig i matsalen
Gick på Café med Macke
Somnade i skolcaféterian som var fullsatt och mina kära klasskompisar gick på lektion och bara lämnade mig. Hahahaha....
Var med i lussecupen och vårt lag vann. Fick Jullov, sovde hos Tobbe de dagarna han var här. Firade jul, hade trevligt och fick fina presenter.
Såg hockey och åt detta
Umgicks mycket med Helena, dygnade, gick promenader, drack för mycket kaffe och hade allmänt roligt.
Åt mixade makaroner hihi
Igår firade man då den bästa nyårsaftonen hittills. Inte så värst mycket folk, och bara najs folk, så det kan ju inte bli annat än bra. Trots att jag var lite för full ett tag så flöt väl kvällen på. Haha men det knasigaste under hela kvällen var när vi följde macke till äckeeeeeellhomot som bor typ breve Helena. Där drog macke upp Äcklets ex-flickvän ur sängen där dom sovde och skrek att hon skulle följa hahahahahah... Asså vem öppnar ens dörren på natten när någon står och bankar på den? Okej, kan väl inte säga att jag och Helena är speciellt normala haha! <div>&nbsp;Anyway så ska jag gå och duscha nu, sist jag duschade var ju faktiskt förra året ;) <div>PUSSSSSSSSSSSS</div> </div>
Firade bästa nyårsaftonen hos Helena med fina människor.
Jag har en del nyårslöften som jag har tänkt klara av innan 2012 är slut. Jag klarade ju av 2011 års nyårslöfte, att sluta snusa. Men började röka istället dum som jag är. Men men att sluta är ett av mina nyårslöften, och sluta det ska jag punkt slut.
Jag kan lätt säga att 2011 har varit det bästa och lärorikaste året hittills i mitt liv. Fullt med både motgångar och framgångar. Men utan regn finns det ingen sol, så det är något som de flesta av oss få räkna med. Nångång blir det inte som man tänkt sig, men det gör även att man uppskattar alla fina stunder ännumer än innan. Jag hoppas och tror att året som breder ut sig framför oss kommer att vara helt amazing! Eller vad tror ni? :)
TACK FÖR ÅRET ALLA!!!!!!!

Dygning.. igen

Inatt, eller ja igår natt så dygnade jag och Helena. Igen. Kom hem kl ett och somnade då och sovde till 22.00. Då drog jag ut ett tag med marcuuus.
Nyår var då fett kul iaf, och maten vi lagade var sjukt goooood! Såhär såg jag och helenis ut iaf, men nu ids jag fan inte skriva mer, hejs!! :)

RSS 2.0