Rise up from the ashes

Tjosan alla grappar å flickor. Sitter och är proppmätt. Åt Pizza till middag, men åt bara halva då så åt upp resten nyss. Lika bra att tjocka sig när man kan, för nu blir det inte att äta sånt på ett jävla tag, fr.o.m imorgon. På idrotten så har vi gjort en planering fram tills jul, mitt mål var att få bättre kondition och gå ner 6 kilo, det jag gått upp i sommar alltså. Eftersom jag typ i princip inte har rört på fläsket sen jag bodde i piteå så kommer det inte vara en dans på rosor i början, men nu ska jag tamejfan vara duktig ehehe. 
Äh, nu ska jag dra till bebo, pusshej♥

Forever alone

Pallaaaa, alla har typ slutat, jag har tyska och sen ett fett hål. Efter det så har jag bild vilket resulterar att jag inte slutar förenns halv 5. Det suger. Dessutom mår jag illa, men vad gör man inte för att få va på skolan? Nu kom visst Aldona. Tchüss!

Blind to you

Hey yä, Nämen tjena på er. Sitter på tyskan atm och har det lite mindre trevligt än vanligt eftersom det inte riktigt är mitt starkaste ämne. Dagen hittills har varit skit, men ibland behöver man sånna dagar också, fast nu tycker jag att det har varit lite för många dagar som dessa på sista tiden. Imorn ska vi egentligen ha redovisning på vårt grupparbete om FRA-lagen & nordkorea, och på fredag ska vår film som vi håller på med på svenskan vara klar. Men eftersom Tobbe har varit sjuk så har det inte gått så bra på dessa två punkter eftersom att jag jobbar med honom på båda arbetena. Ajja, hoppas att lärarna är lite mer förstående än vanligt.
Nej ni, jag har ju faktiskt någonting att glädjas åt. Beställde detta igår, längtaaaaaaaaaaaar!

+ en myyyyyyysää tröjja, ett par "wet" look leggings och ett par Usa mönstrade leggings. 
 
höhö, kyssåhej!

Welcome to the new age

 
Då var man en brunhårig brutta igen. Var väl senast i 8:an jag hade denna färg. Ajja, har då planerat att ha det såhär ett bra tag och sluta byta hårfärg hela tiden och ska spara ut håret. Klippte av det slitna igår och nu är det verkligen inte långt. 
 
I skrivande stund sitter jag iaf på skolan. Alla andra ur klassen har slutat och här sitter jag och har tyska med 96orna. Gick ju inte Modernt språk året jag gick i Piteå, så går steg 3 nu ist för steg 4 som dom andra ur klassen gör. Skolfotograferingen är också avklarad, får väl hoppas att man inte ser ut som ett retard som vanligt. Konstigt dedär, att hur man än gör så blir man jävlart aldrig nöjd med skolfotot. Nej, nu ska jag jobba vidare ehehe, puss.

Tränar osv...

heeej alla transvestiter och spanska horor, idag har jag tränat. Jag och min p-t kom på ett nytt träningssätt där vi klär av oss till underkläder, sen springer vi 15 mil till en gyttjepöl och gör armhävningar så här såg det ut idag :) Fotograf: Albin Hermansson

RSS 2.0