When everyday's the weekend

Jaaa ni pojkar och flickor, gubbar och gummor och hela kittet! Jag längtar till helgen otroligt mycket. Längtar efter min älskling, puss på dej. Och får ju lägenheten på lördagen. Så det blir att fara till Arjeplog på fredag efter skolan och åka tillbaka hit på Lördagkväll efter morsan slutat jobba. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Skolan idag gick väldigt snabbt, och efter det så har jag inte gjort speciellt mycket. Suttit vid datorn, plinkat på gitarren, städat lite och gick en sväng till Coop.
Nu äre filmtime med Linkan och Jenkan.
HA DET!! :)

Shoes

9. Mina favoritskor.

Ja, dom skorna som jag använder mest är mina Puma som jag köpte i Sthlm i somras. Kom inte ihåg vad dom kostade, men dom var på rea haha ;)

ÅTTA

8. Bloggfavoriter.

De "stora" bloggarna jag följer är:
Moa Thun - Epicfaiil.se
Elvira Ryd - Kandylandy.se
Michaela Nilsson - Keela.se
Katarina Testad - Caty.nu
Sen så följer jag ju massa personer som jag känner, finns en del av dem länkade i menyn :)

FAIL

Okej. Jag verkar ju vara väldigt duktig på att följa 30-dagars listan...
Men här kommer iaf 5, 6 och 7.

5. Något jag vill ha.
Jag som det flesta vill väl ha rätt så mycket här i världen, aldrig ska man bli nöjd. Nejmen några av alla 2074352035734525 saker jag vill ha kan jag ju lista upp:

Långt hår
En awesome gitarr
ipad
Money

6. Det här språket vill jag kunna tala flytande.
Jag skulle vilja prata tyska flytande. Visst nog kan jag väl lite tyska då eftersom jag gick det i 3 år, men skulle vara kul att kunna snacka det flytande.

7. Dåliga vanor.
En FET ovana jag har är att jag typ jämt äter på natten haha. Är också en extrem tidsoptimist vilket leder till att jag är stressad 24/7.

Disco pogo UND ALLE ATZEN SING

Haha. Jag är typ beroende av bonaquas skogsbär mineralvatten, sjuuuuuuukt gott. Fast egentligen smakar det inte så mycket.
Idag har jag haft den längsta dagen i veckan: skola från 08.10 - 15.30. Äsch, det funkar väl det också. Efter skolan så drog jag till stan och kikade på lite kläder, men modet är så konstigt i höst. När jag varit inne på bikbok och hade kollat igenom varenda millimeter av butiken efter en långärmad tröja som kostade mindre än 400 spänn, som typ varenda tröja gjorde minst, så hittade jag två! Fina var dom iaf :) HAHA fan vad snål jag är i sånna sammanhang, kanske därför jag ser ut som en lodis? Nejmen det ska vi väl verkligen hoppas på att jag inte gör! Hihi.
Men nu ska jag tvätta ansiktet sen gå och sova. TAGGAR tills imorn. skola till 12, sen packa, sen sånglektion, och efter det - ARJEPLOG! :D
Sov gott!

Edit: Måndagar var tydligen längre. Tur att man har koll på sitt eget schema haha

Dag 3 och 4

Glömde bort att blogga igår. Så nu kommer både dag 3 och 4 :)


3. Saker du inte vet om mig.

Hm. Nu vet jag ju inte riktigt vad alla inte vet om mig. En anledning finns det väl till varför folk inte vet sakerna? Jaja. Kan iallafall dela med mig av lite allmänt tjafs som nog många redan vet, vad vet jag :)

Jag hatar, verkligen hatar när någon håller fast mig så att jag inte kan röra mig fritt.
Jag skulle kunna leva på Risalamalta.
Jag får kväljningar jättelätt.
Jag älskar att sjunga
Jag vill kunna spela piano

4. En låt med många minnen.

Nu är det så att jag inte kan bestä
mma mig för bara en låt, så ni får ett par stycken ist :)

Raubtier – Kamphund
Sonic Syndicate – Denied
Adept – At Least Give Me My Dreams Back, You Negligent Whore!
Lil Jon – Real Nigga Roll Call
Lucenzo feat Big Ali – Danza Kuduro
Gigi D'Agostino – The Riddle
LMFAO – Party Rock Anthem
Lady Gaga – The Edge Of Glory
Lady Gaga – Just Dance

Så :) (Klickar ni på länkarna öppnas de i spotify)

2. Mitt rum

Är nu inne på andra dagen i 30-dagars "utmaningen" och idag var det mitt rum som stog i fokus. Men det finns inga bilder på mitt rum på min dator, så tog tre bilder på rummet som jag sitter i nu. Rummet ska jag bo i ytterligare 2 veckor till, sen blir det egen lägenhet som gäller :)

Min Favoritserie

'
Jag ser inte så mycket på tv osv. Men några serier som jag tycker väldigt mycket om är Familyguy, Two and a half men, How I met your mother och Simpsons. :)

Secrets

Hejsan alla glada, och alla sura också för den delen. Dagen har varit den segaste hittills på skolan, men ändå chill. Klev upp typ 20 över sju, och tyckte att jag hade gott om tid att fixa mig osv eftersom att jag började 8.55 idag. Men var tvungen att stressa som en tok ändå när jag gick till skolan haha.. Historia, samhällskunskap, Lunch, Ensamble, Gehörslära. Så Har väl min dag sett ut hittils.
Snodde en 30-dagars lista av Sandra Mohahahaha.. Så den ska jag se till att slutföra.
Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - Mitt rum
Dag 3 - Saker du inte vet om mig
Dag 4 - En låt med många minnen
Dag 5 - Något jag vill ha
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 7 - Dåliga vanor 
Dag 8 - Bloggfavoriter
Dag 9 - Mina favoritskor
Dag 10 - En bild på min handstil
Dag 11 - Min bästa vän
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv
Dag 13 - Så här är jag i skolan
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad
Dag 16 - Mitt drömyrke
Dag 17 - Bästa resan
Dag 18 - Det här får mig att skratta
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om
Dag 20 - Bästa filmen
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 22 - Det här drömde jag om i natt
Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 24 - Vad ska mina barn heta
Dag 25 - Mitt favorit ställe
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 27 - Barndomsminne
Dag 28 - Min profilbild på Facebook
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

Down Under

Dagen har vart rätt chill, men ändå stressig på nått sätt. Hade möte kl 10 på skolan, lämnade igen alla böcker och datorn. Men jag har tappat bort laddaren till den! Men den är förmodligen stulen om jag glömde den efter nån lektion. Men om du som läser dehär har hittat en datorladdare så kan du vara riiiiktigt jävla gullig och säga det. Jaja, sen blev det att fara hem och packa osv. Och spelade även in en cover på Elektropop haha ;P
Ju sitter jag iaf i Linkan och Jenkans lägga och chillar. Är kraaaaaaaaaaaaftigt nervös inför morgondagen. Kommer tappa bort mig so bad i skolan.. Hahahaha...
Men här har ni covern i alla fall :)

There's no sympathy for the dead

Tjosan. Nu sitter jag på skolan och har filosofi, eller har gjort klart uppgiften vi höll på med. Så då tänkte jag snabbt slänga upp ett litet inlägg.
Har inget att skriva om, är lite tråkig idag hihii. Så här får ni en lista:
Dagens humör: Inget speciellt, uttråkad typ.
Dagens mående: Bra, men kraftigt trött.
Dagens borde: ingen aning.
Dagens frisyr: Ofixat hår mohahaha
Dagens smink: Ifyllda bryn, svart sotning och vitt i ögonvrån.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne, blåvit randig tröjja, halsduk och tjocksockar<3<3
Dagens planer: Inga planer alls.
Dagens materiella vill ha: PENGARRRR, kläder osv..
Dagens fundering: Om det kommer gå att byta skola.
Dagens beroende: Snus haha
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens längtan: no idea
Dagens superlängtan: Vill till utlandet
Dagens tidning: PT

Tomorrowland anthem

Ännu en suddig bild, men ids inte leta åt någon bättre.
Ridningen gick väl rätt bra men jag känner den kommande träningsvärken inte kommer vara speciellt rolig att handskas med. Bara ett litet random konstaterande.
Min blogg skulle verkligen behöva en ny design. Meeeeeeeeeeeeeeeen till det behöver man bilder, och alla mina bilder försvann typ då datorn krashade. En extern hårddisk är något som jag verkligen behöver! På tal om något som jag verkligen behöver, jag borde sova. Är extremt trött.
Så godnatt!

A Lesson never learned

Fyfan vad jag saknar

Fick klassfilmen idag och för er som inte är så pålästa så har Jockes föräldrar filmat vår klass från ettan till nian och sedan fixat ihop en film av det. Tjikade igenom den sista delen som vi inte fick se när de visade den för oss i slutet av nian. Där fanns bland annat film på när jag sjunger i kyrkan. Jag var så otroligt nervös, aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Bland annat för att jag hade hunnit bli überförkyld, och för att min kärlek satt i kyrkan. Det syndes verkligen hur nervös jag var, och det kanske inte var det bästa resultatet i sångväg heller för den delen. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte, inte ens lite. Jag älskar låten så otroligt mycket och den kommer nog alltid få mig att tänka på 9A. Vi är en.
-------------------------------------------

Eftersom alla skriver om sina dagar så ska väl jag också göra det. Vaknade aningen för sent, sen skola. Och lika roligt som vanligt, eller? Haha, fyfan vad jag låter negativ just nu. Men jag har mina anledningar. Seriöst. Less efter 2 veckor. Nu får vi hoppas att det går som jag har tänkt mig och att det kommer funka. Ska gå skola i Piteå ifall det finns nån plats kvar, för samhälls ska inte få ta upp min tid nå mer. Hoppas jag då i alla fall.
Nejmen nu måste jag byta om och röra mig mot stallet. Tchüss!

Jag ser hur vi hugger och mördar varann

Att städa. Jani, det är nog det värsta jag vet. Fast nä. Skolan är nog värre just nu. Men jag håller på med det förstnämda just nu, mitt rum ser ut som ett fakking bombnedslag efter typ en halv dag. Fattar inte hur jag lyckas eftersom jag inte är hemma spec ofta. Men men. Kan bero på att allt jag använder slänger jag automatiskt på golvet eller lägger det på skrivbordet. Hihi. Men nu ska jag återgå till att vara duktigt.
Ciao!

Elektropop

Jaa ni. Jag kan ju börja med att berätta att jag har väldigt ont i mitt huvud och är cp trött. Bläbläblä. Jag vill ha Leona Lewis röst so bad. Jag är lite random, jag vet. Jag borde sova, men gillar typ att vara uppe på natten. Vilka problem man har.
Godnatt ni som ska sova

Boxning

Tjosan. Sitter och väntar in boxningen hos Jocke med han, Josef, Åsa och Tobbe. Fast så intresserad är jag väl inte. Men slå på tv10 om ni vill veta vad vi tjikar på. Idag har jag inte gjort ett skit. Är riktigt jävla arg också, eller besviken kanske. Vad vet jag. ARHEWG!½!"#½!" Men nu ska jag inte skriva för mycket här som inte alla borde veta.
Nu har det börjat iaf.
Hejrå.

i was once possibly maybe perhaps a cowboy king

Hellåe alla dåe!
Jag måste ta tag i mitt gitarrspelande. Känns typ som om jag blir sämre och sämre. Gjorde 1, nej men typ 23224 halvhjärtade försök med att försöka få till en cover som är värd att läggas upp. Men så blev det inte. Måste träna på det assoooooooo.
Jaa, vad mer ska man säga. Riktigt trött är jag då iaf. Dagen har varit seeeeeeeeeeeeg, väldigt seg, typ overkligt seg. Ska nog snart skalla kudden eller nått, men först kan jag berätta lite för dom intresserade (vilket inte kan vara spec många) om min dag, i en lista. HEhehe..

Dagens humör: trött, stressad, orolig, irriterad, HAPPY

Dagens mående: Som sagt väldigt pendlande

Dagens borde: Städa rummet, som förövrigt ser helt åt helvete ut

Dagens frisyr: Nersläppt långsatahåre

Dagens smink: hihihihiihhiihihihihi, det vanliga typ. Fast eg inte.

Dagens klädsel: leggings, linne, munkjacka

Dagens planer: Soooovaaaaaaaa

Dagens materiella vill ha: PENGAAAAAAAR!

Dagens fundering: Varför saker aldrig bli som man tänkt sig

Dagens beroende: mhhmmmm, säger jag inte ;P

Dagens tråkigaste: Skolan

Dagens längtan: Ingen jävla aning.

Dagens superlängtan: Nothing

Dagens tidning: PT

Dagens låt: ELEKTROPOP!!!


Blind, Marcus Blind, Marcus Olof Anders Blind.

Som ni ser på rubriken så handlar detta inlägg om Macke. Han ville att jag skulle skriva ett inlägg om honom, så då gör jag det :)
Vi har väl inte varit bra vänner spec länge egentligen, drygt två år va? Men du är iaf en av mina bästa vänner ska du veta, och du har alltid funnits där när jag har behövt det. Du har hjälp mig igenom otroligt mycket, du bryr dig. Och det är det inte alla som gör här i världen fastän man tror det. Många bara lyssnar för att lyssna, sen bara skiter i det. Det är en av anledningarna som jag har sjukt svårt att lita på folk i den frågan. Men du är en av dom få som jag faktiskt kan prata med, och som förstår. Du förstår det mesta. Visst har vi våra fighter ibland, but who cares? Riktiga vänner ska kunna bråka utan att breaka. Nu blev detta typ värsta fjåårrrrtis inlägget, men jag vet inte hur jag ska formulera orden riktigt. Så det fick bli såhär.
Och nej, jag är inte från finland måcke! D;

Men den pojken betyder en hel del ändå säger jag bara.

Schüle

Chachacha. Det här är en såndär dag som går så otroligt segt, fastän den inte ens är slut. En lektion kvar, och enligt schemat har den börjat. Men en försenad lärare till skadar väl inte. Vi sitter ju och lanar i korridoren hihihi. Fast ni ser ju vilka hetingar vi är, och snart blir vi förevigade på ett kort med klassen.
Nejmen, jag börjar tvivla på min egen förmåga av att välja bra val här i livet, för samhällslinjen verkar ju vara åt helvete. Men kanske jag ändrar mig sen, vem vet.
Och bara för att detta inlägget blev kort så kan jag bjuda på en till bild :) HEHEHEHEH
Heido ;*

SAMSAM

Usch fifaaan. Har samhällskunskap nu, inte riktigt mitt ämne om man säger så. Haha.. Det var typ år och dagar sen jag uppdaterade min blogg. MEN bättre nu än aldrig. Inte för att jag tror att ni tycker att det jag skriver om är speciellt intressant, om jag nu har några läsare kvar fortfarande.
TJOO, lunch nu! :D

hej

hej hej har lektion nu ska baka när jag kommer hem det är tråkigt / Helena

RSS 2.0